FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gabi Balint, mesaj categoric: „Nu mă identific cu FCSB!” » Ce spune despre stadionul Steaua

Gabi Balint a avut un mesaj dur pentru FCSB
Gabi Balint a avut un mesaj dur pentru FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 08:35

În plină dezbatere legată de stadionul Ghencea, reconstruit de statul român, Gabi Balint a reaprins disputa dintre FCSB și CSA Steaua.

  • CONTEXT: Noul stadion din Ghencea va fi gata în acestă primăvară. Totuși, șansele ca FCSB să evolueze acolo sunt destul de mici, în contextul războiului deschis dintre Gigi Becali și reprezentanții Armatei. Pentru că stadionul va fi administrat de CSA Steaua. 

Gabi Balint abia așteaptă ca stadionul Steaua să fie gata. Întrebat dacă ar vedea echipa lui Gigi Becali jucând acolo, Balint a răspuns categoric.

Gheorghe Mustață, lider de galerie FCSB: „Unde scrie că n-avem voie să jucăm pe Ghencea? Mă duc și-l închiriez și gata”

Mă feresc să vorbesc de Steaua și de FCSB. Pentru că suporterii sunt împărțiți și dacă vorbesc de unii se supără ceilalți. Împărțirea aceasta e dureroasă, dar nu e vina mea. Nu eu decid dacă FCSB trebuie să joace în Ghencea. Eu știu că sunt apropiat de clubul Armatei, acolo am jucat eu, la Steaua. Nu mă identific și nu mă voi identifica niciodată cu FCSB. Nu simt asta”, a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

Gabi Balint a just la Steaua din 1980 până în 1990, când a plecat la Burgos. Cu echipa roș-albastră a câștigat Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, cinci titluri de campion al României și patru Supercupe ale României.

30.500 de locuriva avea stadionul din Ghencea. Arena ultramodernă va fi gata, cel mai probabil, spre finalul primăverii acestui an

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB negociază transferul lui Dennis Man! Suma uriașă oferită lui Gigi Becali

Helmuth Duckadam la 61 de ani. Declarație amară: „Niciun jucător de la FCSB nu m-a sunat. Am statistica la milimetru”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
2899411866757602
Maryana Eu  •  02 Aprilie 2020, 15:36
Postat de Manu Ion pe 02 Aprilie 2020, 12:48

Daca nu baga becali bani in 2002 ca sa salveze clubul de la faliment cu cine te indetificai azi ???? Atunci becali era cel mai tare patron pentru voi acum nu-l mai recunoasteti nimeni !!!Pacat de caracterul carte-l afisati la tv si cel care il aveti in voi !!!!

Bullshit, bullshit si iar bullshit! Ne-am saturat de povestea cu Becali care a coborat din ceruri si a salvat Steaua de la faliment. Clubul Steaua Bucuresti nu dadea faliment din cauza sectiei de fotbal, nu ar fi lasat MAPN-ul sa se intample asta. In cel mai rau caz am fi ajuns o echipa care se zbatea in zona retrogradarii, poate era retrogradata o perioada, hai sa zicem, prin absurd ca inchideau sectia de fotbal 2-3 ani, insa totul era trecator iar sectia de fotbal isi revenea. Luati exemplul rapidistilor, 75% din istorie au fost un club slab-mediocru, au activat alternativ in liga 1-liga 2 si cu toate astea au rezistat aproape 100 de ani.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Aprilie 2020, 15:18

pacat,inca un tradator

hhannibal
hhannibal  •  02 Aprilie 2020, 13:38
Postat de alex_1973 pe 02 Aprilie 2020, 10:39

Daca despre tine ar spune unul acelasi lucru.tu cum ai reactiona.?Gigi vorbeste mult si fara cap.chiar daca era adevarat.ca un bun crestin care se considera nu ar fi trebuit sa spuna asta.Balint are dreptate a jucat la echipa Armatei si spune adevarul.

Armata...care a renuntat la echipa de buna voie si nesiliti de nimeni, nu mai aveau bani s-o intretina...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează