FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gabi Balint, necruțător cu jucătorii de la FCSB: „Imaginile sunt penibile! Parcă își așteptau pedepsele”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 13:29

Gabi Balint (57 de ani), fostul mare jucător al Stelei, nu e de acord cu atitudinea jucătorilor de la FCSB, care au în mers în fața galeriei pentru a le cere scuze fanilor după insuccesul cu Chindia Târgoviște, 1-1.

„Suporterii sunt foarte exigenți. Însă, la noi, suporterii sunt de rezultat. Imaginile de la FCSB sunt penibile. Eu, ca antrenor, nu i-aș lăsa să se ducă acolo, la galerie. Când i-am văzut că stau acolo... parcă-și așteptau pedepsele”, a spus Gabi Balint, la TV Digi Sport. 

Discurs dur al lui Gheorghe Mustață pentru jucătorii FCSB

La finalul meciului, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, care s-a întors recent lângă formația lui Gigi Becali, a criticat dur prestația jucătorilor. 

„Ascultaţi! Nu se poate aşa ceva, nu se poate! La meciul cu Dinamo, la fel. Am venit 9.000 de oameni ca să facem atmosferă. 9.000! Şi acum nu-i bateți nici pe ăştia? Lăsaţi-vă de fotbal! Băi, ce faceți? Faceți ce face Moruţan? Nu vă e ruşine? Vă bateţi joc de noi, de toţi?", a fost discursul lui Mustață.

3.515 spectatoriau asistat la meciul dintre FCSB și Chindia Târgoviște

+28 FOTO

Vezi și: 

Gigi Becali, declarații uluitoare: „Jucătorii lui CFR Cluj fac sex doar o dată pe săptămână. Florinel Coman merge la împreunare și i se înmoaie genunchii”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
chernomor
chernomor  •  24 Februarie 2020, 16:39

Într-adevar, FC FCSB este un club penibil.

planetfun
planetfun  •  24 Februarie 2020, 15:43
Postat de chernomor pe 24 Februarie 2020, 14:25

Stelistii au ținut cu Chindia.

De ce ? Sa inteleg ca urmeaza derbyul Dinamo-Steaua pe Stadionul Coresi - Fara Spectatori

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  24 Februarie 2020, 15:43

Iti dai seama, 9.000 de oameni au venit sa sustina fcsb! NOUA MIIIII!!!! Penibililor, Craiova are 30.000. La ORICE meci din campionat de acasa, aia aduna mai multi oameni decat adunati voi la “Derby de Romania” al piciorului broastei.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează