FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gabi Iancu a plecat de la Viitorul! Gică Popescu: „Trebuie să facă vizita medicală”

Gabi Iancu a plecat de la Viitorul! Gică Popescu: „Trebuie să facă vizita medicală”
Gabi Iancu a plecat de la Viitorul! Gică Popescu: „Trebuie să facă vizita medicală”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 19:11 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 19:32

Gabi Iancu (26 de ani, mijlocaș ofensiv) se desparte de Viitorul. Anunțul a fost făcut de Gică Popescu, președintele dobrogenilor.

Trebuie să facă vizita medicală, apoi testul COVID, ca să fie totul în regulă. Eu nu pot spune că transferul e făcut, pentru că sunt pățit. Până nu văd semnătura jucătorului și a celor două cluburi, nu e rezolvat.

Nu am acceptul clubului să-i dau numele. Dar cred că o să fie bine pentru toți. Iar Iancu nu este singurul pentru care am primit ofertă în această iarnă. Avem și pentru Ghiță, cum am văzut că s-a scris, dar urmează să vedem ce decizii vom lua. Nu știu dacă se face săptămâna asta, pentru că până la finalul perioadei de mercato mai este mult timp”, a declarat Popescu pentru Fanatik.

Gabi Iancu e dorit în Rusia

Din informațiile GSP.ro, oferta pentru internaționalul român nu este din Liga 1, ci din străinătate. Mai exact, din Rusia. Astfel, atacantul de 26 de ani ar putea prinde un nou contract în străinătate în zilele următoare. A mai evoluat „afară” pentru Karabukspor (Turcia) și Termalica (Polonia).

Nu e nimic sigur până nu se semnează. Nu-mi doresc să plece, dar asta e politica clubului și mi se pare corectă
Mircea Rednic

Gabi Iancu, clauză de reziliere importantă la Viitorul

Pentru a-l transfera pe Iancu, echipa interesată de atacantul român trebuie să scoată o sumă importantă din vistierie. Clauza de reziliere a contractului lui Gabi cu Viitorul este de 400.000 de euro. 

Înainte să joace la Viitorul, Gabi Iancu a mai evoluat în România la Dunărea Călărași, FC Voluntari și FCSB. În toamna anului trecut, Gabi Iancu a fost aproape de un transfer în Qatar, la Al Ahli. Gică Hagi și Viitorul primiseră o ofertă de 800.000 de euro, dar Iancu s-a opus mutării într-o ultimă instanță

18 goluria marcat Gabi Iancu în Liga 1 sezonul trecut, în 28 de apariții. În acest sezon are 4 goluri în 10 meciuri

1.300.00 de euroeste cota lui Gabi Iancu, potrivit transfermarkt

VIDEO. Motivele reale pentru care Gică Hagi a demisionat de la Viitorul

Citește mai multe știri despre Viitorul:

EXCLUSIV Cum a încercat Viitorul lui Hagi să „fure” un jucător de la o rivală: „Ce mi-ați făcut? Mi-ați vândut copilul lui Hagi și nici nu mi-ați zis?”

OFICIAL Viitorul, transfer de la o contracandidată pentru play-off » Crescut de La Masia, a fost numit „cel mai inteligent fotbalist din lume”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gigicoaste
gigicoaste  •  12 Ianuarie 2021, 00:41

O clauza de reziliere decentă pentru jucator de varsta si nivelul lui Iancu.

dobrin
dobrin  •  11 Ianuarie 2021, 22:59

Il vor aia de la FC Tatu sa-l puna in vitrina sa faca reclama la tatuaje.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează