FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO Gabi Iancu vrea trofee cu FCU Craiova: „Am venit cu gândul de a câștiga Cupa României și de a ne bate la campionat”

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2022 11:44 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 11:56

Gabriel Iancu (28 de ani), ultimul transfer făcut de FCU Craiova, le promite fanilor că echipa pregătită de Marius Croitoru va ataca obiective îndrăznețe în acest sezon, Cupa României și titlul de campioană.

„Am venit în Bănie cu gândul de a intra în play-off, de a câștiga Cupa României, de a ne bate la campionat. Sunt gândurile pe care le-au avut și oamenii care m-au chemat. Poate lumea nu crede, dar lotul acesta este foarte bun și valoros”, a declarat superoptimist fostul golgheter al Ligii 1 în sezonul 2019/2020, pentru FCU TV.

Gigi Becali a făcut praf un jucător după înfrângerea cu Saburtalo: „Ce e el? Zice că e fundaș, dar îl lasă pe ăla să paseze și să dea gol”
SABURTALO - FCSB 1-0
Gigi Becali a făcut praf un jucător după înfrângerea cu Saburtalo: „Ce e el? Zice că e fundaș, dar îl lasă pe ăla să paseze și să dea gol”

Gabi Iancu a explicat ce l-a convins să semneze cu FCU Craiova: „Cei care au insistat cel mai mult pentru mine. Mi-a plăcut ideea de a avea prieteni și foști colegi la echipă, precum și antrenorul pe care îl cunosc”.

Atacantul s-a declarat impresionat de condițiile de pregătire găsite în Bănie: „Am fost surprins când am intrat în bază. Sincer, condiții ca aici găseșți doar prin Europa și poate la primele două echipe din România”. 

Iancu a preluat tricoul cu numărul 7.

Îmi doresc să joc, să mulțumesc lumea, oamenii să fie mândrii de mine și să câștigăm cât mai multe meciuri.

- Gabriel Iancu, atacant FCU Craiova

Gabi Iancu, de patru ori campion al României, cu FCSB (3) și cu Farul, încearcă să-și relanseze cariera după experiența mai puțin reușită în Rusia, la Akhmat Grozny.

Venit în urma unui sezon 2019/2020 excelent, cu 18 goluri în 28 de meciuri în Liga 1, Gabi Iancu a fost vândut de Farul în Rusia, la Akhmat Grozny, în schimbul a 500.000 de euro.

Transferul a fost oficializat în ianuarie 2021, dar Iancu s-a întors la clubul lui Gică Hagi sub formă de împrumut în februarie 2022, după un singur an în Rusia.

Iancu a revenit la Akhmat în această vară, dar planurile de viitor ale rușilor nu-l includ, astfel că a fost lăsat să plece liber.

4 selecțiiare Gabi Iancu la echipa națională a României

În prima etapă din Superliga, FCU Craiova a fost învinsă de Farul, scor 1-2, la Ovidiu. 

VIDEO Gabi Iancu, declarații după revenirea în Liga 1: „Vreau să câștig trofee”

Citește și alte articole:

Helmut Duckadam cere o măsură extremă la FCSB, până la retur: „Cum să te subjuge Saburtalo așa?!”
FCSB
Helmut Duckadam cere o măsură extremă la FCSB, până la retur: „Cum să te subjuge Saburtalo așa?!”
Craiova a ratat victoria în Albania, Laszlo Balint îi atenționează pe jucători: „Va trebui să analizez situația”
VLLAZNIA - CSU CRAIOVA 1-1
Craiova a ratat victoria în Albania, Laszlo Balint îi atenționează pe jucători: „Va trebui să analizez situația”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
eunescu09
eunescu09  •  23 Iulie 2022, 14:45

Sper ca priceperea lui Croitoru sa conteze. Cât despre amenințările lui Mititelu la temperamentul acestuia, patronul oltenilor sa se uite în oglinda ca nici el nu se poate schimba. Ar fi trist sa se inventeze probleme care nu sunt. L-ai luat pe Croitoru? L-ai luat cum este el și tu trebuie sa fi cel mai înfocat susținător al lui.

zicsieu
zicsieu  •  22 Iulie 2022, 18:32
Postat de bogat pe 22 Iulie 2022, 12:46

altul nascut talent si mort speranta. Probabil ca va avea cateva meciuri mai rasarite la inceput si se va stinge rapid. E interesant ca mai toti jucatorii lansati de Hagi au esuat la echipele la care au plecat. In plus e nebunie sa iei jucatori care au ratat peste tot pe unde au fost. Mai bine mizezi pe niste tineri inca dornici de performanta decat sa iei blazati din astia de la care nu mai scoate nimeni nimic.

e un transfer foarte bun. a incercat sa-l ia pe Lewa dar s-a miscat Barca mai bine ...acum trateaza cu Cristiano! dar Cristiano a zis ca mi vine in Ro pt ca acolo sunt 20 de milioane de antrenori de fotbal si nu poate sa faca fata presiunii.

ANDREI
ANDREI  •  22 Iulie 2022, 16:39

Nu avem ce face cât timp e Mititelu la echipă, asta știe el despre fotbal după 48 de ani cum a zis...cât timp el crede că face bine ce face , nu e nici o șansă de performanță, el e din categoria Gigi Becali, nu vede că el e problema . Amundoi au inimă bună, nimic de zis dar le lipsește înțelepciunea. Să fi bogat sau să ai bani nu denotă întotdeauna că ești înțelept.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează