INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SABURTALO - FCSB 1-0

Gigi Becali a făcut praf un jucător după înfrângerea cu Saburtalo: „Ce e el? Zice că e fundaș, dar îl lasă pe ăla să paseze și să dea gol”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 10:10 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 11:06

Gigi Becali (64 de ani), patronul celor de la FCSB, l-a criticat din nou pe Denis Haruț (23), după înfrângerea suferită de vicecampioană, scor 0-1 împotriva celor de la Saburtalo.

  • Dacă trece de Saburtalo, FCSB va da peste cel mai probabil de Dunajska Streda (Slovacia), după ce aceștia s-au impus în deplasarea de la Vikingur (Insulele Feroe), scor 2-0 în prima manșă. Roș-albaștrii ar juca primul meci în deplasare
Gigi Becali, după Saburtalo - FCSB: „Suntem prea proști, ies din fotbal!”
SABURTALO - FCSB 1-0
Gigi Becali, după Saburtalo - FCSB: „Suntem prea proști, ies din fotbal!”

Fotbalistul revenit în această vară de la Botoșani a fost criticat de Becali pentru modul în care s-a apărat în fața georgienilor. Haruț a fost unul dintre cei 4 fotbaliști ai roș-albaștrilor care au gafat la golul marcat de Nonikashvili. 

„Haruț ce e pe partea dreaptă? Ce e el? Haruț zice că e fundaș. Păi, bun, eu știu că fundașul atacă adversarul. El, ta, ta, ta, ta, pași în spate, pași în spate. Păi, ce faci, mă? Atacă, mă, adversarul! Tu îl lași pe ăla ca să paseze și să dea gol, sau ce?”, a declarat Gigi Becali potrivit digisport.ro.

nota 4a luat Haruț în Gazeta Sporturilor pentru prestația din meciul cu Saburtalo

Denis Haruț, criticat și la finalul meciului cu U Cluj

Este al doilea meci consecutiv când Haruț este certat de Becali, dundașul dreapta fiind criticat și după remiza cu U Cluj. 

„Auzi, și eu idiot! Îi dai unui copil 15.000 de euro salariul, că altfel nu vrea să vină. Du-te, mă, stai acolo la Botoșani! Am zis că e fotbalist. De unde? Vine mingea și îi e frică să o dea stânga-dreapta”, spunea Becali la finalul meciului. 

Denis Haruț, fost internațional U21, a fost cumpărat de FCSB în februarie 2021 în schimbul a 660.000 de euro, dar nu a reușit să se impună ca titular în formația roș-albastră, pentru care a jucat doar de 26 de ori.

VIDEO Narcis Răducan, despre seara europeană a echipelor românești: „Astea sunt problemele la FCSB!”

Citește și:

Helmut Duckadam cere o măsură extremă la FCSB, până la retur: „Cum să te subjuge Saburtalo așa?!”
FCSB
Helmut Duckadam cere o măsură extremă la FCSB, până la retur: „Cum să te subjuge Saburtalo așa?!”
Fost șef la FCSB, verdict drastic: „Se insistă degeaba cu reprofilarea jucătorilor și le lipsesc transferuri importante”
FCSB
Fost șef la FCSB, verdict drastic: „Se insistă degeaba cu reprofilarea jucătorilor și le lipsesc transferuri importante”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
1ianuarie
1ianuarie  •  22 Iulie 2022, 17:17

Nu poți separa momentul când a intrat Gigi in fotbal de ruina in care am ajuns. Dar observăm că mulți își declară aprecierea pentru ceea ce a făcut și face acest călător la muntele Athos. Unii spun chiar că nu sunt fcsb-isti....interesant....

concret
concret  •  22 Iulie 2022, 16:13
Postat de lulu pe 22 Iulie 2022, 14:14

Credeam ca ai mai multa decență decât "gigist de 2 bani".Nici măcar nu țin cu echipa lui,dar nu-mi plac exagerările.Din păcate ,ăștia care sunteți așa înverșunați,aveți o trăsătură comuna:mitocănia.

Nu imi poti spune ca ai un anumit nivel si ca ai pretentii de la altii, cand tu esti un aparator al infractorului G. Becali. Un om demn si cu coloana vertebrala realizeaza ca acest individ este raul suprem. Am incercat sa iti explic clar si concis de ce acest individ a distrus fotbalul de la noi, dar cand vad ca persisti in prostie desi oamenii iti spun clar ce si cum, nu pot sa nu cobor nivelul vocabularului...

istet10
istet10  •  22 Iulie 2022, 15:26
Postat de fantasma pe 22 Iulie 2022, 14:37

Vezi tu, asta e prostia fcsb-istilor, voi in fața evidenței va atașați de ***! Deci un om care și-a însușit prin înșelătorie un bun-valoric subevaluat, pt voi e erou. Să-l stăpâniți bă sănătoși și să vă bucurați ori de câte ori vă batjocorește. Dacă nici pușcăria nu l-a schimbat, nu o va face o mână de atârnători. Hai, bucură-te acum, ai primit răspuns la tâmpenia ta!

Ba prostule, Becali nu este erou pt mine mine. Nu este al meu si nici eu nu-s al lui. Dac citeai ce afirm, vedeai care este opinia mea despre prostanacul asta. Este insa foarte evident ca nu ai habar despre ce afirmi si cand esti corectat reactionezi ca un prostalau.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează