FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Helmut Duckadam cere o măsură extremă la FCSB, până la retur: „Cum să te subjuge Saburtalo așa?!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 10:17 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 10:59

Helmut Duckadam crede că jucătorii de la FCSB trebuie pedepsiți aspru pentru evoluția afișată în înfrângerea cu Saburtalo, 0-1, în Conference League. 

  • Returul de la București este programat joi, 28 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO.

„Nu m-am așteptat niciodată ca FCSB, cu jucătorii atât de lăudați, să fie dominată. O echipă condusă în Georgia la pauză și adversarii să aibă patru ocazii foarte, foarte mari… O rușine!

Dacă aș fi în situația să iau o decizie, i-aș băga direct în cantonament la Berceni, să nu mai iasă niciunul în stradă de rușinea asta și să stea acolo până la retur. Ce am văzut în seara asta… nu mi-am putut imagina că o echipă din Georgia poate să joace și subjuge o echipă ca FCSB, nu-mi pot explica”, a spus Helmut Duckadam, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Gigi Becali, întrebat în direct despre un titular din rușinea cu georgienii: „Cine? Cine e? Habar nu am! Nu am auzit de el”
SABURTALO - FCSB 1-0
Gigi Becali, întrebat în direct despre un titular din rușinea cu georgienii: „Cine? Cine e? Habar nu am! Nu am auzit de el”

Fost șef la FCSB, verdict drastic: „Se insistă degeaba cu reprofilarea jucătorilor”

Într-o intervenție telefonică la GSP Live, Narcis Răducan a explicat cum vede evoluția dezastruoasă a celor de la FCSB în Conference League.

„Eu nu sunt convins că sunt probleme fizice, Neubert face pregătire foarte bună. Încarcă puțin mai mult, dar FCSB nu are probleme de pe partea fizică.

Dacă nu este organizare tactică, dacă e haos și jucătorii nu sunt puși pe posturile potrivite, automat sunt puși în dificultate și au un consum de energie mai mare și pare că au probleme fizice. Dar eu nu cred că acolo e cu adevărat problema.

Eu cred că nu s-a creat o chimie între jucători. Se insistă cu aceste reprofilări și cu ideea că, chipurile, există jucători care ar putea evolua pe orice post. Apoi există 2-3 poziții deficitare: fundaș central, mijlocaș central, atacant central, adică structura unei echipe, care are importanță maximă. Toate astea atârnă greu și se vede în rezultate”, a spus Narcis Răducan la GSP Live.

Citește și alte știri despre Conference League: 

EXCLUSIV Georgianul cu peste 80 de meciuri în Liga 1, după decepția trăită de FCSB cu Saburtalo: „Ce să zic, în România nu e considerat serios fotbalul de la noi”

Antrenorul lui Saburtalo, reacție războinică după ce a învins FCSB: „Avem puterea să ne calificăm!” + A primit ovații din partea jurnaliștilor georgieni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
alexsandu6
alexsandu6  •  22 Iulie 2022, 18:37

Becali a distrus fotbalul romanesc la ridicat aia de au fost in insolventa si nu au fost retrogradati

alexsandu6
alexsandu6  •  22 Iulie 2022, 18:35

cand FCSB domina campionatul aveam 2 (doua)echipe in UCL una direct acum domina cfr si nici in conferince nu avem echipa direct

alexsandu6
alexsandu6  •  22 Iulie 2022, 18:31

FCSB cu Becali ciobanu, prostu, etc are 2 (doua) semifinal de cupe europene jucate alti doar aere cu patroni ''doctori ''

Vezi toate comentariile (54)
Comentează