FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Gabi Răduță răspunde acuzațiilor lui Florin Vasile: „Mi-au făcut antrenorii referate pe cazuri de indisciplină, dar eu l-am ținut la centru și l-am ajutat, că era copil talentat”

Gabriel Răduță
Gabriel Răduță

Articol de - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 12:45 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 13:14

Gabriel Răduță, fostul șef al Academiei lui Dinamo, a răspuns acuzațiilor făcute de Florin Vasile, ex-jucător la clubul alb-roșu.

„Am vorbit cu mai mulți, Rici Grigore, Liviu Gheorghe, Mihnea, Răducan, au fost sunați să mă denigreze la comandă. M-au sunat copiii să-mi spună. Aberațiile unora care au vrut ca Dinamo să ajungă aici. Să facă ei ce vor! Impostori și profitori profesional. Eu am fost singurul care le-a luat apărarea acestor copii. Iar pe acest Florin Vasile, „Rafa”, chiar l-am ajutat enorm, așa să-mi ajute Dumnezeu. 

Este un copil talentat, cu el și cu tatăl lui am avut o relație profesională, dar a declarat numai prostii care nu sunt conform cu realitatea. Datorită mie a ajuns să joace în Liga 1”, a comentat Gabi Răduță pentru GSP.RO.

Ștefan Nanu: „L-am dus la Emmen”

„M-am rugat de domnul Negoiță să-l ajute pe acest copil, că are ofertă din Olanda. I-a dat hârtie să plece, cu Fane Nanu, care a jucat ani buni acolo. Cum a plecat, așa a venit. Eu când am văzut ce declara despre mine, nu-mi venea să cred, nu mai există nimic omenesc pe lumea asta. 

Sunt copii crescuți într-un mediu nociv, influențați de persoane fără caracter, care au interese proprii, fără scrupule. Mi-au făcut antrenorii referate pe cazuri de indisciplină, dar eu l-am ținut la centru și l-am ajutat, că era copil talentat”, a explicat Răduță. 

„Rafa vorbește cu răutate, din păcate. L-am dus la Emmen, era în liga secundă, apoi în prima. Olandezii îi găsiseră și tatălui lui serviciu acolo. Am făcut tot ca să rămână acolo, au fost nu știu ce probleme cu cluburile, nu e treaba mea. E un copil de valoare, ar fi trebuit să joace cel puțin la Liga 2, era un număr 10 ce făcea diferența. 

Un jucător care vrea să facă ceva în viață, trebuie să muncească dublu. Vă dau exemplul meu, care am plecat de la 14 ani în lume, nu aveam ce mânca și munceam ca un rob. Nu trebuie atacat Gabi Răduță, mai ales că a promovat copii, a ieșit campion, ar trebui să aibă tot respectul pentru trofeele”, a explicat Ștefan Nanu pentru GSP.RO.

Când din zeci și din sute de copii, sunt și unii nemulțumiți, OK, nimeni nu este perfect. Dar când este rea intenție, mă doare. Și-atunci ce rost are, să muncești de dimineața până seara, să faci sacrificii pentru un salariu ca la hipermarket?! Îți atragi numai dușmani, dacă vrei să faci lucrurile corect.
- Gabi Răduță

Planul lui Gabi Răduță: „Vreau să reinventez Sportul Studențesc”

„Toți oamenii de valoare stau deoparte și oameni din alte domenii de activitate decât fotbalul sunt în acest fenomen. Sunt scârbit și dezamăgit de tot. Am multe oferte dar parcă nu mă mai atrage nimic. Dar nu merită, îți riști sănătatea, familia, statutul social, tot. Ne merităm soarta, din păcate este societatea în care trăim. 

Dar am marea dorință de a readuce Sportul Studențesc în prim-plan. Voi lupta din răsputeri, cu oameni din istoria acestui club frumos și curat. Sunt mândru că am fost 5 ani căpitan la Sportul. Vreau să fac și academie, și echipa de seniori. Să aduc gloriile în club, să o luăm de la zero. Chiar vreau să-i am lângă mine pe Șumudică, pe Răzvan Lucescu, au crescut cu mine la Sportul. Noi ținem legătura ca prieteni. Sportul Studențesc a avut cea mai bună academie”, a explicat Gabi Răduță.

VIDEO. Florin ”Rafael” Vasile, despre debutul la Dinamo în Liga 1 + nemulțumirile la adresa lui Florin Bratu

Mai multe știri despre Dinamo:

Dusan Uhrin Jr. a refuzat o ofertă din Liga 1 pentru a semna cu Dinamo: „Am revenit pentru suporteri, eram dator”

Florin Prunea nu iartă pe nimeni: „E o mare problemă că ultrașii decid la Dinamo!” » L-a luat la țintă și pe Mario Nicolae

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
171875491077582
Costel Chelaru  •  16 Aprilie 2021, 14:26

Fotbalul asa cum il stiam noi nu mai exista. Sunt scarbit...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează