FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Doborât de stresul de la Dinamo » A ajuns pe mâna medicilor, cu tensiune 20!

Problemele de la Dinamo depășesc sfera normalității / Sursă foto: GSP
Problemele de la Dinamo depășesc sfera normalității / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 11 ianuarie 2021 13:29 / Actualizat luni, 11 ianuarie 2021 14:17

Gabi Răduță (53 de ani), fostul șef al Academiei Dinamo, are încă sechele după perioada petrecută în Ștefan cel Mare.

Răduță, omul care a pus bazele uneia dintre cele mai solide Academii din România, a fost îndepărtat de la Dinamo în vară, după sosirea managementului spaniol. În prealabil, el venea după luni în șir în care nu văzuse nici măcar un cent de la Ionuț Negoiță. 

Gabi Răduță, doborât de stresul de la Dinamo

Stresul constant acumulat la Dinamo l-a afectat serios pe Răduță, care ajunsese să aibă tensiunea 20 cu 18! Sursele GSP.ro au aflat că, din cauza „bisericuțelor”, bârfelor și uneltirilor din club, Gabi Răduță ajunsese chiar pe mâna medicilor. Abia acum, după ce a rămas fără loc de muncă, starea de sănătate a lui Răduță s-a mai îmbunătățit.

„M-au îndepărat fiindcă le-am spus adevărul”, comentează mâhnit Gabi Răduță, într-un dialog purtat cu Gazeta Sporturilor. 

EXCLUSIV Doborât de stresul de la Dinamo » A ajuns pe mâna medicilor, cu tensiune 20!
Gabi Răduță a plecat de la Dinamo în vara lui 2020

Răduță i-a promovat pe Ahmed Bani și Valentin Borcea la prima echipă a lui Dinamo

Răduță este cel care i-a împins către prima echipă a lui Dinamo pe Ahmed Bani și Valentin Borcea, tinerii de perspectivă din lotul „câinilor”. Despre Bani, Prunea spunea recent că „e un jucător care merită să fie titular la Dinamo. Are calități extraordinare, va fi peste Moruțan și Dennis Man”.

Bani, care are dublă cetățenie, română și iordaniană, e considerat unul dintre cei mai talentați jucători din curtea „câinilor”. A evoluat în 15 partide pentru roș-albi, marcând un gol în stagiunea precedentă. 

Răduță se implică în continuare la Dinamo

Fotbaliștii lui Dinamo s-au trezit zilele trecute cu noi probleme. Paul Anton, Deian Sorescu, Andreas Mihaiu și Geani Crețu au plecat din apartamentele lor și s-au cazat la hotelul Pheonicia, unul dintre sponsorii lui Dinamo. Din informațiile Gazetei Sporturilor, pentru Mihaiu și Crețu a intervenit Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, la Radu Birlică, directorul de marketing, iar acesta i-a ajutat pe cei doi.

VIDEO Gabi Răduță, despre un episod șocant din cantonamentul lui Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. EXCLUSIV Pablo Cortacero „lovește” din nou! A boicotat Adunarea Generală a Acționarilor pe care tot el o convocase

EXCLUSIV Salvatorii lui Dinamo, 3 gesturi remarcabile pentru jucători înaintea partidei cu Hermannstadt: ce asigurări au primit „câinii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează