FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

Gabi Răduță, șeful Academiei de la Dinamo, jubilează după Derby și îi bate obrazul lui Negoiță: „Acum e și el mulțumit, tinerii noștri confirmă”

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 13:56

Criticat de finanțatorul Ionuț Negoiță, Gabi Răduță, șeful Academiei de copii și juniori de la Dinamo, se mândrește cu faptul că roș-albii au remizat cu FCSB, folosind trei jucători din Academie, Ciobotariu, Neicuțescu și Moldoveanu.

Dinamo a început Derby-ul de România cu trei fotbaliști eligibili U21: Denis Ciobotariu, Mihai Neicuțescu, ambii 21 de ani, și Robert Moldoveanu, 20 de ani, primul reușind chiar să deschidă scorul. 

Gabriel Răduță, coordonatorul Academiei dinamoviste, jubilează, mai ales că, recent, Ionuț Negoiță l-a ironizat spunând că tinerii dinamoviști obțin numai "cupe de plastic și nu au rezultate notabile. 

Răduță spune că jucătorii formați de grupul pe care îl conduce ar domina mulți ani Liga 1: „Am o satisfacție enormă că acești băieți au confirmat, fiind niște jucători crescuți în spiritul lui Dinamo. Evoluțiile lor sunt un răspuns și pentru Bogdan Lobonț, care spunea că nu mai există jucătorii cu spiritul „câinilor”. 

Li s-a dat încredere și acum au nevoie doar de continuitate pentru a crește și mai mult. Noi, cei din Academie, știam ce valoare au copiii, iar Uhrin a realizat și el acest lucru. Dovadă stă faptul că nu a scos un jucător U21 după zece minute, așa cum fac alții prin Liga 1. 

Păi, dacă noi ne strângem toți juniorii formați aici, nu ne bate nimeni în Liga 1 timp de zece ani. Nedelcearu de la UFA, Rotariu, Radu Andrei de la Iași, Ion Gheorghe de la Voluntari, Dima de la Astra, Târcoveanu de la Viitorul. Toți sunt produsele noastre. Noi nu cumpărăm, ci producem jucători. Cred că acum este mulțumit și domnul Negoiță. Tinerii confirmă la echipa mare, în Liga 1 în cel mai important meci al României”.

„Nu mi-a fost niciodată frică de concediere. Și dacă plec mâine, rămân cu satisfacția imensă că am format în Academie, alături de grupul de antrenori pe care-l conduc, niște fotbaliști foarte buni. Oricum, dacă nu vor fi rezultate, voi pleca singur! - Gabriel Răduță, șeful Academiei de copii și juniori Dinamo

Gabi Răduță, șeful Academiei de la Dinamo, jubilează după Derby și îi bate obrazul lui Negoiță: „Acum e și el mulțumit, tinerii noștri confirmă”
Gabi Răduță

Vezi și: 

Denis și Goliat » Prăpastie IMENSĂ între Florinel Coman și Denis Ciobotariu, cei doi marcatori din Derby: diferențe majore la salarii și cote

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
zecs93
zecs93  •  08 Octombrie 2019, 01:52

Ce merit are acest paduche flausat sa si aloce meritele, sub tutela lui nu a dat nimic bun la echipa mare, nu mi ziceti ca moldoveanu, ciobotariu sau neicutescu sunt buni la ceva, la carat echipamentu, daca l-ai scoate pe nistor, fabbrini si piscitelli din echipa acest Dinamo ar fi de liga 4, fara niciun misto !!!

888384931298908
Cebuc Marcel  •  08 Octombrie 2019, 01:19

Cine a dat toți jucătorii tineri pe nimic?Răduță sau Negoiță?Toată lumea știe că Negoiță.El e patronul,nu Răduță.Omul are dreptate ce a spus!

danirovl
danirovl  •  07 Octombrie 2019, 23:22

Ba,pe asta nu il doare gura deloc!? Aia sunt fotbalisti ?!:)))) Baaa ,pe astia ,trebuie sa ai trimiti cu mingea la picior si la Wc si tot nu se prinde nimic de ei:))) ....Daca oameni ca asta cresc juniori in Ro ,nu i nici o mirare ca suntem unde suntem! Fac pariu ca ai chemati pe copii la antrenamente si l e dati km sa alerge in loc sa lucrati intensiv cu mingea. Ba ,acum copiii nu mai bat mingea cate 10 ore pe zi vara in fata blocului, sa vina la voi gata formati! DACA FACETI 4 ANTRENAMENTE PE SAPTAMANA ,TOATE TREBUIE SA FIE CU MINGEA,ca degeaba alearga daca nu poate sa faca o preluare! Intrebati l pe Nistor cate ore de fotbal juca pe zi...fac pariu ca ala numai fotbal juca toata ziua. Poate mai tine si de factorul nativ,dar practica e mama invataturii,ziceau unii odata! Apoi,daca mai si astepti parintii cu portbagajul deschis ....e clar!! De obicei copii saraci sunt mai muncitori,mai dispusi la sacrificii...deci daca astia nu vin cu plasa?...ramanem cu copiii de bani gata ,mai putin motivati ,legati de fusta mamii,care vin la antrenament doar daca nu ploua afara:) v am pupat

Vezi toate comentariile (10)
Comentează