FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bourceanu a recunoscut după 8 ani bătaia cu Gabi Tamaș » Fundașul a ieșit șifonat: „M-a sunat la 8 dimineață să-i găsesc un make-up artist”

Articol de - Publicat sambata, 29 aprilie 2023 09:32 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 10:11

Alexandru Bourceanu (38 de ani) a recunoscut în premieră că el și fratele său au avut o altercație cu Gabi Tamaș, în timpul unei petreceri.

În februarie 2015, mai mulți jucători de la FCSB au fost invitația de Alexandru Bourceanu la o petrecere, mijlocașul de atunci al roș-albaștrilor aniversând 12 ani alături de soția sa. 

În timpul petrecerii, Tamaş şi fratele lui Alex Bourceanu s-au încăierat, iar totul a degenerat într-o bătaie între cei doi, în care s-a implicat și fostul mijlocaș. 

Deși atunci a fost negată vehement de cei implicați, Bourceanu a recunoscut acum că a existat un moment tensionat. 

Doi tineri din Superliga l-au impresionat pe MM Stoica: „Au calități fantastice”
LAUDE
Doi tineri din Superliga l-au impresionat pe MM Stoica: „Au calități fantastice”

Alexandru Bourceanu recunoaște bătaie cu Gabi Tamaș

„Am sărit o dată la bătaie. Era Costel Gâlcă antrenor. Nu e o întâmplare fericită. Eram simpatici dacă nu s-ar fi întâmplat. Și dacă mă gândesc la nevasta mea, la ea trebuie să mă gândesc prima dată, s-a stricat petrecerea. Era petrecerea de 12 ani. E greșeala mea. 

Nu e o chestie care să îmi facă plăcere. Nu e ceea ce mă definește. Bineînțeles că am rămas prieteni. Am mai vorbit după. A fost o situație neprevăzută. Pur și simplu s-a întâmplat”, a spus Alex Bourceanu în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Realizatorul Adrian Voicu a dezvăluit ce a discutat cu Gabi Tamaș a doua zi: „A doua zi, la 8 dimineață mă sună Gabi Tamaș și spune: «Vino să mă fardezi! Adu-mi un make-up artist, că nu pot să mă duc așa». A trebuit să găsesc un make-up artist, pentru că era ușor vânăt la ochi”.

Ce au declarat în 2015 cei implicați în scandal

În acel moment, Gabi Tamaș, Alex Bourceanu și soția acestuia au negat scandalul.

„Este o prostie şi o răutate. Am sărbătorit toţi în linişte cei 12 ani de căsnicie ai lui Alex Bourceanu. Am stat împreună până la ora 11 seara. Eu şi soţia mea am plecat acasă la Alex, exact unde sunt şi în acest moment. 

Este foarte urât să dai asemenea ştiri, dar deja m-am obişnuit cu răutatea celor din România”, spunea Gabi Tamaș.

„Urât din partea lor că au aruncat aşa ceva pe piaţă. Am sărbătorit alături de prieteni 12 ani de căsnicie. Suntem o familie la Steaua şi orice ar încerca să scrie presa nu ne interesează. 

Ne-am simţit bine câteva ore, între prieteni şi atât! Nimeni nu şi-a împărţit pumni sau ce prostii au mai apărut”, a declarat la acel moment și Alex Bourceanu.

Adina Bourceanu, soţia lui Alex, a făcut şi ea precizări: „Îmi pare rău de răutăţile care au apărut. Am postat mai multe poze de la petrecere. A fost foarte frumos, am sărbătorit şi ne-am simţit bine. 

Acum am simţit nevoita să pun astea, măcar prietenii noştri să vadă care sunt relaţiile între noi. Era frumos să fim felicitaţi pentru aniversare şi atât. Am fost şi suntem în continuare prieteni cu Gabi Tamaş şi cu toţi cei care au fost prezenţi aseară. Le mulţumim că au fost alături de noi".

Citește și: 

Episod de pomină cu Gabi Tamaș: „Am jucat beat. I-am cerut antrenorului să mă lase două ore să-mi revin. Râdeau cei din tribună, râdeam și eu”

Dezvăluirile lui Gabi Tamaș despre escapada din hotelul naționalei: „Am fost mai mulți la șpriț, dar doar eu și cu Mutu am fost excluși” + povestea neștiută a pumnilor dați și luați în Anglia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
balderis
balderis  •  30 Aprilie 2023, 09:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Inimadeleu1
Inimadeleu1  •  30 Aprilie 2023, 00:06

,,Marea,, familie steaua...familie de perversi

FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  29 Aprilie 2023, 16:10

Bai dar vreun eveniment fotbalistic realizat de jucatorul de fotbal Tamas nimic? Ca stim cu totii ca de-ar fi vreun campionat de baute ar fi campion an de an! ;-))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează