FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC VOLUNTARI 0-3

Gabi Tamaș, savuros la declarații după victoria cu Astra: „Am făcut sală dimineață” » Ce a spus Liviu Ciobotariu

Gabi Tamaș, FC Voluntari // foto: captură Look Sport
Gabi Tamaș, FC Voluntari // foto: captură Look Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 19:12 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 20:27

Gabi Tamaș (37 de ani), fundaș central la FC Voluntari, și Liviu Ciobotariu (50), antrenorul ilfovenilor, au oferit declarații după victoria cu Astra, scor 3-0.

FC Voluntari a scăpat matematic de retrogradarea directă după victoria răsunătoare de la Giurgiu, 3-0 cu Astra. La scorul final a contribuit din plin veteranul Gabi Tamaș, care a oferit o pasă superbă pentru reușita de 2-0, a lui Da Veiga Lopes. Tamaș a oferit o pasă lungă, de peste 40 de metri, care l-a lăsat pe fotbalistul portughez singur cu Mihai Popa, portarul Astrei.

Gabi Tamaș: „Am făcut sală dimineață”

Spectacolul marca Gabi Tamaș a continuat și la flash-interviu: „Am făcut sală dimineață, na. E o calitate a mea pasa lungă, uite că mi-a ieșit și astăzi și mă bucur foarte mult. Când i-am dat-o lui Adi Mutu la Europene, dar după asta a ratat penalty-ul (n.r. - în Italia - România 1-1). Cred că aia a fost cea mai frumoasă pasă a mea, și cea mai importantă. Am păstrat calitatea, nu se uită niciodată”, a spus Tamaș la Look Sport.

Liviu Ciobotariu, numit antrenor la FC Voluntari în urmă cu o săptămână, a obținut prima victorie alături de ilfoveni la cel de-al doilea meci în care a condus echipa, după 0-0 cu Chindia. La final, antrenorul s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi. 

„Vreau să îmi felicit jucătorii pentru prestație, am făcut un joc foarte bun atât defensiv cât și ofensiv. Ne-am asigurat barajul, dar vom vedea în continuare ce se va întâmpla, de ce nu, mergem să câștigăm cu UTA, poate reușim să evităm și barajul. Sunt bucuros, în primul rând ne-a ieșit jocul, suntem matematic salvați de la retrogradarea directă, iar gândul meu, pe care l-am transmis și jucătorilor, este de a evita și barajul. 

Victoria de astăzi sunt convins că o să ne aducă un moral bun pentru jocul viitor, dar vom vedea ce vor face celelalte echipe, mă refer la Dinamo, la UTA. Important este că astăzi am făcut un joc bun. Le-am spus jucătorilor la ședința tehnică să închidă telefoanele și să nu se uite la rezultat (de la Poli Iași - Hermannstadt, 0-1) , acum nu știu, că nu i-am urmărit pe fiecare. Le-am spus să nu ne facem calcule, că trebuie să câștigăm astăzi și miercuri”, a spus Ciobotariu. 

Mai multe știri din Liga 1:

Hermannstadt, cu ochii pe un loc de baraj! Eugen Beza promite: „Jucăm pe viață și pe moarte! Am un grup deosebit de jucători”

S-a aflat când revine Florinel Coman! FCSB confirmă: „Așa spune protocolul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bodystyle74
bodystyle74  •  15 Mai 2021, 20:46

Acum ca e primavara o da pe socata dar sa vezi la toamna cand se culeg strugurii cum merg pasele lungi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează