FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - HERMANNSTADT 0-1

Hermannstadt, cu ochii pe un loc de baraj! Eugen Beza promite: „Jucăm pe viață și pe moarte! Am un grup deosebit de jucători”

Eugen Beza, antrenor Hermannstadt // foto: captură YouTube @ Look Sport
Eugen Beza, antrenor Hermannstadt // foto: captură YouTube @ Look Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 16:45 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 16:57

Eugen Beza (42 de ani), antrenorul lui Hermannstadt, promite că sibienii vor da totul în ultima etapă, cu FC Argeș. După victoria de astăzi cu Poli Iași, scor 1-0, Hermannstadt păstrează șanse pentru a prinde un loc de baraj, pentru menținerea în Liga 1.

Astăzi, în penultima etapă din play-out, Hermannstadt a obținut o victorie crucială la Iași, 1-0 cu Poli. Golul lui Baba Alhassan a scufundat-o pe Poli, care a retrogradat matematic în Liga 2. Hermannstadt, în schimb, păstrează șanse de a prinde locurile 7 sau 8, de baraj. Iar Eugen Beza, antrenorul echipei, promite că elevii săi vor da totul în ultima etapă, cu FC Argeș. 

Eugen Beza, după Poli Iași - Hermannstadt: „Băieții au dovedit că sunt superbi”

Beza spune că-și dorește ca Astra să câștige în meciul care se joacă la această oră, între giurgiuveni și FC Voluntari. Cele două echipe ocupă în prezent locurile de baraj, ceea ce înseamnă că antrenorul lui Hermannstadt speră să o depășească pe FC Voluntari până la final, astfel încât ilfovenii să retrogradeze direct în Liga 2. 

„E greu să te montezi când ai șanse puține, să jcoi în deplasare după un drum atât de lung și să crezi până în ultimul moment... eu zic că acolo s-a făcut diferența astăzi, la atitudine și sacrificiu. Pentru mine ar fi mai bine să câștige Astra”, a spus Beza, la microfonul Look Sport. 

Întrebat cât de greu îi este să motiveze un grup de jucători neplătiți de luni bune, Beza a spus: „E foarte dificil, mi-am asumat de la început acest rol, știam care sunt problemele jucătorilor, ale acționarilor, care trag să le rezolve. Șansa mea a fost să prind un grup de jucători deosebiți, cred că astăzi trebuie felicitați, indiferent de ce va fi miercuri. Condițiile sunt grele, precum la multe echipe, dar băieții au dovedit că sunt superbi”.

Și a promis că Sibiul va da totul cu FC Argeș, în ultima etapă a play-out-ului: „Ne-am dat viața astăzi cu Iașiul, când șansele erau minime. În funcție de rezultatele care vor fi, va fi un meci pe viață și pe moarte cu Argeșul pentru că se vor juca toate partidele la aceeași oră și nu am avea niciun motiv să nu dăm totul”. 

Clasament Liga 1: Hermannstadt, pe 9 în play-out

Mai multe știri din Liga 1:

Gică Hagi ar pregăti o mutare spectaculoasă în fotbalul românesc. Anunţ în direct: „E o bombă pentru el”

Gigi Becali, misterios în privința unui jucător de la o rivală din play-off: „Acum nu pot să zic mai multe”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ynwa33
ynwa33  •  16 Mai 2021, 05:36
Postat de gazistu pe 16 Mai 2021, 02:13

iASI e in B de azi, dar si Sibiul va retrograda direct, ca vor face egal in ultimul meci cu FCA. iar la baraj Astra si Voluntari, vor castiga mecdiurile cu Calarasi, respectiv Mioveni, dar Astra va primi decizia de a fi retrogradata direct din cazul de dopaj a 3 jucatori!!! Ramane sa faca Calarasi si Mioveni un meci de BaRAJ intre ele si care castiga e in Liga 1.

Stai cuminte cu previziunile mama Omida. Te pomeni ca Sibiul nu poate bate Argesul, care e Real Madrid. Recent le-a administrat un 4-1. Cat despre retrogradarea Astrei pt dopaj, de ce sa favorizezi echipele de liga 2 si nu echipele de liga 1? Ei, se va judeca undeva "la mijloc", adica se mai ofera un loc de baraj in care se va lupta o echipa din liga 1 cu una din liga 2.

gazistu
gazistu  •  16 Mai 2021, 02:13

iASI e in B de azi, dar si Sibiul va retrograda direct, ca vor face egal in ultimul meci cu FCA. iar la baraj Astra si Voluntari, vor castiga mecdiurile cu Calarasi, respectiv Mioveni, dar Astra va primi decizia de a fi retrogradata direct din cazul de dopaj a 3 jucatori!!! Ramane sa faca Calarasi si Mioveni un meci de BaRAJ intre ele si care castiga e in Liga 1.

dora
dora  •  15 Mai 2021, 20:48

Bănuiesc că Argeșul nu are niciun interes sa ”incurce” Sibiul, in ultima etapa !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează