FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FARUL 1-3

Gabi Tamaș, în stilul caracteristic după eșecul cu Farul: „E prima dată când văd asta. Nu credeam că se poate întâmpla”

Farul s-a impus în deplasarea cu Petrolul, scor 3-1, și se desprinde în fruntea clasamentului din Liga 1. Gabriel Tamaș (38 de ani) a fost mulțumit de prestația formației lui și spune că nu și-a luat gândul de la echipa națională. +22   FOTO
Farul s-a impus în deplasarea cu Petrolul, scor 3-1, și se desprinde în fruntea clasamentului din Liga 1. Gabriel Tamaș (38 de ani) a fost mulțumit de prestația formației lui și spune că nu și-a luat gândul de la echipa națională.

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 23:24 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 23:24

Farul s-a impus în deplasarea cu Petrolul, scor 3-1, și se desprinde în fruntea clasamentului din Liga 1. Gabriel Tamaș (38 de ani) a fost mulțumit de prestația formației lui și spune că nu și-a luat gândul de la echipa națională. 

Tamaș și-a felicitat colegii pentru prestația din fața Farului. L-a lăudat și pe Denis Alibec, autorul unei „duble” și pasator decisiv la ultima reușită a meciului. 

Denis Alibec, gol SENZAȚIONAL în poarta Petrolului » Cum au reacționat selecționerul Iordănescu și prietenul Budescu
Petrolul - Farul
Denis Alibec, gol SENZAȚIONAL în poarta Petrolului » Cum au reacționat selecționerul Iordănescu și prietenul Budescu

Gabriel Tamaș, după Petrolul - Farul 1-3

„Știam foarte bine cine este Viitorul, ce joacă. După părerea mea spun că nu ne-am făcut de râs. Am demonstrat că putem juca fotbal. Dar am jucat fotbal și am pierdut, ca în primele două etape. Am avut câteva oportunități. Știe toată lumea ce fel de jucător este Alibec. A avut două execuții extraordinare și a decis meciul.

Am zis la pauză că nu avem nimic de pierdut, am zis să le putem probleme. Am și reușit. A fost momentul cu roșul luat de Irobiso și s-a schimbat puțin meciul. Am avut posesie și în 10 oameni. Domnul arbitru ne-a spus înaintea meciului să nu îi arătăm semnul de VAR în timpul meciului, pentru că ne dă cartonaș galben. Am înțeles că asta s-a întâmplat.

Ar trebui să fim mulțumiți, suporterii să fie în continuare alături de noi. Am alergat și am dat totul pe teren. Am obosit puțin. E prima dată când văd că Viitorul a tras de timp la unele faze. Nu credeam că se poate întâmpla și chestiile astea. Să mai și glumim. Dar felicit echipa adversă, echipa noastră, a fost un meci frumos”, a spus Gabriel Tamaș la Orange Sport. 

Tamaș a transmis că nu a renunțat la echipa națională: „Întrebați selecționerul dacă sunt prea bătrân. Nu știu, eu n-am renunțat la echipa națională, dar nici nu mă mai gândesc la ea. Alibec a arătat că este în formă, într-un moment bun”.

Citește și alte știri din Liga 1:

Mihai Stoica, entuziasmat de mutarea confirmată azi de Becali: „E o enciclopedie! Vă dau și un pont”

VIDEO + FOTO Denis Alibec, gol SENZAȚIONAL în poarta Petrolului » Cum au reacționat selecționerul Iordănescu și rivalul Budescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close