FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Gabi Tamaș s-a săturat și nu mai vrea să fie președinte la FC Voluntari: „Deja mă cam doare capul”

Gabi Tamaș s-a săturat și nu mai vrea să fie președinte la FC Voluntari / foto: GSP
Gabi Tamaș s-a săturat și nu mai vrea să fie președinte la FC Voluntari / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 11:03 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 12:10

Gabi Tamaș (37 de ani), fundașul celor de la FC Voluntari, e pe cale să ia o decizie majoră: vrea să renunțe atât la postul de președinte al clubului, cât și la banderola de căpitan.

Tamaș s-a săturat de responsabilitățile postului de președinte și afirmă că și-ar dori ca, la final de carieră, să se concetreze doar pe activitatea de fotbalist. În acest sezon, evoluțiile „veteranului” au lăsat de dorit.

Gabi Tamaș: „Am în cap să renunț la banderola de căpitan”

„Hai să o lămurim şi pe asta cu preşedintele, că deja mă cam doare capul. Am discutat şi cu Mister acum, am avut foarte multe pe cap. Când mi-a spus domnul primar că ar vrea să fiu preşedintele echipei, eu nu cred că este bine, pentru că foarte multe probleme ajung la mine, nemulţumiri. 

Eu, deocamdată, sunt jucător de fotbal şi până în decembrie pe asta vreau să mă axez. Am în cap să renunţ şi la banderola de căpitan, asta e decizia mea. Vreau să dau totul pe teren în calitate de fotbalistul Gabi Tamaş, fără căpitan, fără preşedinte, fără nimic

Probabil presiunea e prea mare, pentru că ştiţi cum este la un club de fotbal, sunt foarte multe nemulţumiri, despre care eu n-aş vrea să intru în detalii. Mai bine mă axez pe ceea ce ştiu mai bine, pe fotbal, iar în decembrie vom vede”, a spus Tamaș, la Digi Sport. 

Gabi Tamaș: „Mă voi gândi în decembrie dacă voi mai continua fotbalul sau nu”

Eu, sincer, sunt un băiat sufletist şi nu vreau să intru în spital pentru un club de fotbal. Normal că mă afectează şi pe mine. Nu restanţe financiare, ci alte probleme, mici, mari, ca la toate cluburile, chiar dacă banii sunt la zi. Sunt multe probleme pe care, ca preşedinte, fără să vrei, le afli și nu ai timp.

Vin pe la 8-9 aici, plec pe la 8-9 acasă. Și fotbal cine mai joacă? Mă voi gândi în decembrie dacă voi mai continua fotbalul sau nu. Poate alţii nu se consumă aşa cum mă consum eu. Eu mă consum şi pentru femeia de serviciu. Eu vreau să mă consum la fotbal.

 - Gabi Tamaș, fundaș și președinte FC Voluntari

VIDEO Daniel Pancu, poveste amuzantă cu Gabi Tamaș: ”M-am trezit cu un cot în nas”

EXCLUSIV Cifrele lui Mitriță la PAOK: ce salariu va avea jucătorul și cât va primi New York City » Nicio șansă pentru Craiova

„De ce plătești 5,7 milioane pe cineva cu o cotă de 2,8?” » Fanii lui Galatasaray, nedumeriți după transferul lui Moruțan

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (4)
futhienzbang
futhienzbang  •  25 August 2021, 14:23

cine-i idiotul care l-a angajat? sunt puține situații în care fața unui om spune tot!

bodystyle74
bodystyle74  •  25 August 2021, 12:29

Saracu tamas, mare belea pe capul lui, jucator iar dupa program presedinte. Pai la el ,dupa program ,se punea de una mica, cu baieti,la masa rotunda.

414133305427336
Prelipcean Traian Constantin  •  25 August 2021, 12:27

Sugerati-i sa se axeze mai mult pe Sticlele cu....ca e mai specialist

Vezi toate comentariile (4)
Comentează