FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI 3-2

Gabi Tamaș a dat-o la întors! Cum și-a schimbat declarația, după izbucnirea de la finalul meciului cu Dinamo

Gabi Tamaș / foto: Cristi Preda +49   FOTO
Gabi Tamaș / foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 15:01 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 15:32

Gabi Tamaș (37 de ani) și-a schimbat declarațiile astăzi, după izbucnirea avută la finalul meciului Dinamo - Voluntari 3-2.

Înjurat de o bună parte a galeriei dinamoviste, Gabi Tamaș avusese o declarație războinică la finalul meciului, când s-a debarasat de istoricul său dinamovist. La nici 24 de ore distanță, experimentatul fundaș și-a schimbat abordarea. 

Gabi Tamaș: „Acolo sunt amintirile mele”

„Poate că eram la cald, supărat după meci și am spus că, pentru mine, Dinamo nu mai există. Acolo sunt amintirile mele, pe care nu le pot șterge nici din suflet, nici din memorie. Nici eu, dacă aș vrea, nici injuriile unora. 

Însă e păcat, e mare păcat că, de fiecare dată când intru pe teren, trebuie să aud aceleași lucruri. Sunt om și poate m-am săturat. Pe stadion mă înjuri și, după, când ne întâlnim pe stradă, facem poze. Cum vine asta? Eu nu pot să înțeleg. Și dau exemplul ăsta pentru că m-a înjurat tot stadionul. Chiar așa, tot stadionul? 

(...) Eu m-am întors acasă, am acceptat să mai joc în campionatul românesc un an sau doi. Pentru ce? Să mă injure tot stadionul? Nu mai bine mergeam în străinătate și îmi încheiam cariera acolo? La asta mă gândesc, asta mă macină. Și pe mine și, poate, pe alții ca mine, care au acceptat să revină în țară”, a spus Gabi Tamaș pentru playsport.ro

Pentru Dinamo, Tamaș a evoluat în trei rânduri: 2002-2003, 2005 și 2008-2009. A câștigat 2 Cupe și o Supercupă. Stoperul a îmbrăcat și tricoul rivalei FCSB în două perioade: ianuarie-august 2015 și februarie 2016-iulie 2017.

3 lucruri care nu s-au văzut la TV la debutul lui Dinamo în noul sezon: condițiile horror din stadion + cine a fost celălalt dinamovist înjurat de fani
DINAMO - FC VOLUNTARI 3-2
3 lucruri care nu s-au văzut la TV la debutul lui Dinamo în noul sezon: condițiile horror din stadion + cine a fost celălalt dinamovist înjurat de fani

Tamaș a izbucnit după meci: „Dinamo nu mai există pentru mine”

Gabi Tamaș, președintele-jucător al ilfovenilor, a declarat la final că formația din Ștefan cel Mare nu mai există pentru el. Cel mai probabil, din cauza jignirilor care i s-au adresat din tribune.

„Păcat că n-am știut să închidem meciul la 1-0. Au marcat ei, prin execuțiile lui Sorescu. Bravo lui, îl felicit. Am mai spus-o, Dinamo e o echipă imprevizibilă. Avem experiență, dar ce voiați să facă experimentații din echipa noastră la golurile lui Sorescu?! Am avut ocazii, dar n-am știut să închidem jocul. Fanii lui Dinamo mă iubesc, am văzut. 

Le mulțumesc pentru urările făcute, asta e, mergem înainte (n.r. - fiind ironic). Acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, vrem să nu mai avem emoțiile din sezoanele trecute. Chiar nu mă interesează Dinamo, după urările fanilor din seara asta. Pentru mine Dinamo nu mai există!”, a declarat Tamaș la Telekom Sport.

4 goluriîn 80 de meciuri a reușit Tamaș în tricoul lui Dinamo

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

VIDEO Robert Ion, declarații după partida pierdută cu Dinamo: „E vina noastră, puteam închide jocul”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Deian Sorescu a fost ofertat de „o echipă de top” » În ce campionat ar putea ajunge

Cornel Dinu, ironii în lanț după Dinamo - FC Voluntari 3-2: „S-au antrenat strângând porumbul sau având grijă de oile lui Gigi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
amicu
amicu  •  21 Iulie 2021, 16:33
Postat de ge0x pe 20 Iulie 2021, 17:29

Pai tu il iei de gât pe Esanu, apoi te miri de ce te înjură tot stadionul.

Pai ce *** căuta Esanu acolo? Doar ce au fi vrut, sa plece capul în fața ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  20 Iulie 2021, 22:37

Declaratia precedenta ai dat-o de la bautura, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hashtag_truth
hashtag_truth  •  20 Iulie 2021, 19:26

Pai vezi ca nu intelegi ? Deci : "Pe stadion mă înjuri și, după, când ne întâlnim pe stradă, facem poze. Cum vine asta? "....Pai simplu, iti vor explica gloriile de la Dinamo si Steaua din vremurile bune, cam cum era povestea cu terenul si distractia de dupa. Bine, atunci nu isi faceau poze :)) Oricum , ideaa principala daca o poti intelege Bre Nea BOND...James BOND, suna cam asa : fotbalistii sunt profesionisti, au familii de intretinut deci joaca oriunde oricum. suporterii nu sunt profesionisti, nu au familii de intretinut si in general nu prea schimba echipa. Ai INTELES ? TAMAS....GABI TAMAS ????

Vezi toate comentariile (17)
Comentează