FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Promisiunea lui Torje: „Țineți minte data de 12 septembrie. O să intrăm în play-off, o să vedeți!”

Gabriel Torje // foto: Cristi Preda - GSP +22   FOTO
Gabriel Torje // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 23:25 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 01:28

Gabriel Torje (31 de ani) le promite fanilor lui Dinamo că echipa alb-roșie nu va mai suferi o umilință precum cea din această seară, 0-6 cu FCSB. 

La primul meci de la revenirea lui Gabriel Torje la Dinamo, „câinii roșii” au suferit cea mai severă înfrângere din istorie în campionat. Torje le promite fanilor că astfel de momente negre nu vor mai avea loc cât timp el va fi la echipă. 

Gabriel Torje, după FCSB - Dinamo: „Fazele fixe ne-au fost fatale”

„O înfrângere usturătoare, trebuie să ne-o asumăm cu toții. Ce mai e de zis? Cea mai grea înfrângere din cariera mea, indiferent de echipa contra căreia am jucat. Trebuie să strângem rândurile. Din păcate, ne-am dezamăgit suporterii care au venit într-un număr foarte mare. 

Aș fi ridicol să zic mai multe, să încerc să caut explicații. Nu ăsta este nivelul lui Dinamo. În repriza a doua nu mai aveam nimic de pierdut, am schimbat puțin sistemul, am încercat să atacăm, dar fazele fixe astăzi ne-au fost fatale. Am luat din 6 goluri cred că 5 din faze fixe. E dezamăgitor, umilitor, trebuie să ne asumăm. 

Îmi pare rău că am venit și ne-am început această nouă aventură la Dinamo cu o așa înfrângere. Să ne uităm la data de 12 septembrie, este ultima dată când Dinamo va mai fi văzută așa pe teren. Atât timp cât voi mai fi eu aici, toată lumea va muri pe teren din minutul 1 până în 95 pentru că este în joc onoarea noastră, cariera noastră, iar ceea ce s-a întâmplat astăzi este rușinos!”, a spus Torje la DigiSport. 

Gabriel Torje: „Dinamo va fi în play-off”

„Dinamo nu va retrograda. Dinamo va fi în play-off, veți vedea! Am vorbit cu fanii, am cântat puțin cu ei. Suntem triști cu toții, trebuie să fim împreună. Este o înfrângere peste care trebuie să trecem. Va fi și jocul retur, trebuie să ne mobilizăm și să întoarcem acest rezultat. 

Avem un antrenor foarte bun, care îi învață pe tineri ce au de făcut, dar pe teren nu poate juca antrenorul, nu poate juca experiența. Cât sunt jucători tineri pe teren e normal să apară și greșelile. M-am simțit bine, și fizic, eu zic că s-a văzut că pot juca fotbal, pot să alerg și să-mi ajut echipa”, a adăugat jucătorul.  

Despre eliminarea lui Steliano Filip, Torje a spus: „Nu am văzut faza, arbitrul este cel care decide. Ce mai putem face acum? Nu mai putem face nimic. E clar că un cartonaș roșu rupe echilibrul, dar s-au văzut meciuri în care echipele care au jucat în 10 au reușit să se mobilizeze”. 

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Ultrașii lui Dinamo n-au mai suportat umilința » Ce s-a întâmplat la pauza derby-ului cu FCSB

Vocile Gazetei » FCSB - Dinamo, comentat live de Cristian Geambașu, Adrian Florea și Dan Udrea

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
paolo14
paolo14  •  13 Septembrie 2021, 19:11

Nu-ti face probleme, piticule, toată lumea o sa tina minte data de 12 Septembrie....Plânge torje, plânge...

514091889218839
Mihai Buzea  •  13 Septembrie 2021, 11:38

Plânge TORJE plânge!!!!

albub
albub  •  13 Septembrie 2021, 10:18

O promisiune grea piticule,acum sa vedem daca si colegii tai rezoneaza cu tine

Vezi toate comentariile (12)
Comentează