FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI

VIDEO Gafă de milioane la Iași: imnul Oțelului, marea rivală a lui Poli, plătit de Primărie să fie cântat în fața Palatului Culturii Iași!

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 12:11 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 13:08

Duminică seară, în fața Palatului Culturii Iași, la unul din cele trei concerte de la finalul săptămânii trecute despre care se spune că au fost plătite cu peste un milion de euro din banii ieșenilor, Delia a cântat imnul Oțelului Galați! 

Faptul că versuri de genul „Cea mai tare din Carpați este Oțelul Galați” au răsunat în inima Iașiului, pe banii alocați de Primăria locală, a generat ironii din partea suporterilor oțelari și un val de revoltă în rândul ultrașilor lui Politehnica. În ultimii ani, între fanii ieșeni și cei gălățeni au existat mai multe contre dure, inclusiv bătăi, Poli considerând pe Oțelul principalul rival fotbalistic actual.

foto: Instagram @ Delia
foto: Instagram @ Delia
foto: Instagram @ Delia
foto: Instagram @ Delia
foto: Instagram @ Delia
+2 FOTO

Gafe peste gafe la Primăria Iașiului

Nu este pentru prima oară când Iașiul gafează grav pe teme fotbalistice. Anul trecut, Poli a fost ironizată de presa din întreaga lume după ce a scris, pe tricourile fotbaliștilor, în engleză, mesajul „Oale crude” în loc de „Stop războiului”, episodul derulându-se la câteva zile după ce vicepreședintele Dan Cojocaru a apărut îmbrăcat în treningul lui Manchester City în fotografiile oficiale de prezentare a unui noi jucător, John Kamara. 

Apoi, Poli a greșit numele echipei de la care achiziționase un jucător, Del Priore, a marcat sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor afișând steagul Andorrei, a vândut abonamente pe fotolii care nu existau.

În acest sezon, Cojocaru a votat alături de Gigi Becali atunci când patronul FCSB a vrut să schimbe regula under 21, ieșenii spunând apoi, într-un comunicat de presă, că, de fapt, sprijină regula!

Iar acestea sunt doar câteva dintre numeroasele erori comise în Capitala Culturii.

Citește și: 

Gigi Becali, încântat de noul jucător de la FCSB: „E bombă!”

Oaidă a sărutat emblema Rapidului » A postat imaginea, dar a blocat comentariile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Stars
Stars  •  05 Septembrie 2023, 14:06

Doamne ce ratati, evoca un iesean mucos ca vechea Poli a terminat de cateva ori turul pe locul 3, mare echipa insa lumea rea, ii punea sa joace si returul! Doamne ce distrus! :)))))))

Stars
Stars  •  05 Septembrie 2023, 14:01
Postat de emilian_din_iasi pe 05 Septembrie 2023, 10:52

Ba baiatule...ai gura mare? lol...voi aveti fotbal dupa anul 1985 ...pana atunci voi nu ati existat...e clar pana aici?? apoi, titlul...toata lumea stie cum l-ati luat....sa nu crezi ca daca nu mai zice nimeni nimic, nu inseamna ca nu stim...STIM F BINE....legatura Stan-Sandu si faptul ca sandu nu-l prea avea la inima pe...ghici cine? pe Iancu...si ma opresc aici....sa nu mai spun ca v-ati facut de ras in UCL....ZERO PUNCTE...cred ca e unic in fotbalul romanesc ca o echipa sa faca zero puncte. O alte treaba....noi cand jucam si ne bateam la podium, -am terminat mai multe tururi pe locul 3 in apropierea locului 1- voi, unde erati ma??? era o echipa galateana prin liga a 3-a Siderurgistrul parca si atat....deci, cand vorbesti de Politehnica Iasi, sa te ridici in 2 picioare...avem traditie de peste 40 de ani de liga 1....si adevarat, nu avem rivaliate cu voi, looool...ar fi si penibil.......noi am avut rivalitate in Moldova, zeci de ani cu...Bacaul.....voi sunteti mici mici mici de tot..........nu ma lua cu titlul ala...castigat, stim noi cum.

Saracia ta cu duhul e incomensurabila doar mi-am aruncat privirea pe scrijelitura si am vazut ca performanta Iasului a fost fabuloasa pana in 1985 si unica campioana a Moldovei din istoria fotbalistica nu se ridica la performantele iaso-bacauane iar alta ineptie e legatura Stan-dragomir, ai mare dreptate chivorchian dd fapt nu a fost cooperatist, inrudit cu dragomir si presedinte la Timisoara. Esti un geniu, iti curg mucii pana la brau, probabil sunt asa multi ca-ti coboara din capul plin de dejectii hranite cu jneptiile pe care le scrijelesti aici...cauta presa vremeii si ai sa vezi ca nu pe chivorchian ai sa-l gasesti printre contestatarii pe fata,inainte de alegeri la frf si lpf ci exact pe "prietenul" Stan, unicul presedinte de club a unei echipe PRIVATE care a cucerit titlul inMoldova. La voi tot buimacul ala de primar va dirijeaza? Voi sunteti nimeni in fotbalul romanesc, ZERO performante, ZERO trofee, ZERO aduceri aminte ca ati reorezentat vreodata ceva, mucea! :))))

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  05 Septembrie 2023, 10:55
Postat de Sss009. pe 04 Septembrie 2023, 13:53

Otelul nu a avut ca rivala niciodata pe Poli Iasi. Ambele echipe sunt din Moldova, nu mai inventati conflicte. Singura rivala la otelului este rapid in urmatoarea etapa.

Exact.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează