FOTBAL  »  Superliga  »  GALA GSP

EXCLUSIV Ionuț Chirilă, alegere complet surprinzătoare la „Antrenorul anului” + Cei mai buni doi jucători români în opinia sa

Ionuț Chirilă, la GSP Live
Ionuț Chirilă, la GSP Live

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 10:07 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 11:39

Ionuț Chirilă (54 de ani) a fost prezent în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a dezvăluit care sunt alegerile sale pentru gala GSP, în cadrul căreia sportivii din România sunt recunoscuți pentru performanțele din ultimul an.

  • De pe 20 noiembrie și până pe 6 decembrie vă puteți vota pe GSP.RO preferații în Superlativele Gazetei Sporturilor;
  • Rezultatele le veți afla marți, 22 decembrie, de la ora 20:00, în Gala GSP 2020, transmisă pe GSP.RO și pe Telekom Sport;
  • Laureații de anul trecut au fost portarul Ionuț Radu, antrenorul Dan Petrescu, atacantul Billel Omrani și jucătoarea de tenis Simona Halep.

Ionuț Chirilă a surprins prin alegerea sa din categoria „Antrenorul român al anului”, rostind numele lui Leo Grozavu, antrenorul celor de la Sepsi OSK. Cu Grozavu pe bancă, Sepsi a terminat ediția trecută a Ligii 1 pe locul 9 și a ajuns în finala Cupei României, pe care a pierdut-o în fața lui FCSB (0-1). 

Algerile lui Ionuț Chirilă:

  • Cel mai bun fotbalist român: Dennis Man și Valentin Mihăilă. „E foarte greu de spus cine este cel mai bun fotbalist român al anului. Pentru mine sunt doi, Dennis Man și Valentin Mihăilă. La egalitate”
  • Cel mai bun antrenor român: Leo Grozavu. „Pe Grozavu de ce nu l-ați pus pe lista antrenorilor anului? Îl aleg pe Leo Grozavu. Respect foarte mult antrenorii care din echipe mici fac echipe mari, ca joc, iar din jucători anonimi creează jucători importanți și îi dezvoltă. Leo Grozavu, Marius Croitoru și băiatul de la Clinceni, Ilie Poenaru - ei sunt alegerile mele
  • Cel mai bun fotbalist străin din România: Damjan Djokovic și Mario Camora. „Omrani. Mie-mi place foarte mult. Dar dacă nu e pe listă, pun doi, la egalitate: Djokovic și Camora”
  • Cel mai bun sportiv român: „Simona Halep, de departe”

Emisiunea integrală cu Ionuț Chirilă:

Citește mai multe știri de actualitate:

Adrian Mutu, interviu cu cărțile pe față » Ce principii are în vestiar + reacție drastică: „E aiurea ce se întâmplă la Dinamo”

Șefii lui Dinamo reacționează după discuția aprinsă a fanilor cu Rufo Collado: „Am contactat ambasada și poliția, e o situație gravă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close