FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - OŢELUL, VINERI, 14:30, GSPTV

Gălăţenii nu cred în anularea meciului cu Pandurii: "Dinamo are interes ca Oţelul să se încurce"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 17:24

UPDATE// Oficialii Oţelului Galaţi aşteaptă cu interes decizia Ligii Profesioniste în privinţa meciului cu Pandurii, din etapa a 19-a a campionatului. Totuşi, preşedintele clubului moldovean, Marius Stan, a declarat că nu se aşteaptă ca meciul să fie anulat, mai ales că disputarea partidei depinde de Dinamo, unul din cluburile care speră încă la cîştigarea titlului.

"Cred că meciul se va juca, nu mă iau eu după zvonuri de geul acesta. Cred că această ştire a apărut numai pentru a-i relaxa pe jucătorii noştri. Dinamo visează încă la o calificare în Liga Campionilor şi cred că cele două echipe vor ajunge la un acord în ideea că Pandurii ne va încurca. E firesc şi normal ca acest meci să se decidă pe teren", a spus Marius Stan la GSPTV.

Eugen Pîrvulescu a adăugat că echipa gorjeană nu poate plăti datoria către clubul Dinamo, dar speră ca în această seară să ajungă la un acord cu oficialii din Ştefan cel Mare.

"Deocamdată nu am ajuns la un acord cu Dinamo. Restul datoriilor le-am stins. Probabil o să ajungem la un acord în cursul acestei zile. Mi-aş dori din tot sufletul să jucăm această partidă. Şansele ca noi să facem rost de bani sînt aproape nule, singura posibilitate e să ajungem la o înţelegere cu echipa din Ştefan cel Mare", a spus Pîrvulescu pentru GSPTV.

De altfel, gorjenii nu au scos încă la vînzare bilete pentru meciul cu Oţelul pentru că aşteaptă încă decizia Ligii privind disputarea partidei.

ORA 14:00// Gorjenii sînt în pericol să nu joace partida de vineri, cu Oţelul,din cauza datoriei către Dinamo. "Cîinii"nu vor să-i mai amîne pe cei din conducerea Pandurilor şi vor să încaseze acum restanţa de 400.000 de euro din transferul lui Ilie Iordache.

"Facem eforturi pentru a fi programaţi, însă cei de la Dinamo nu vor să cedeze. Vor banii acum! Dacă nu găsim înţelegere pentru a amîna termenul de plată, nu vom evolua în această etapă. Este o sumă mare, iar în aceste vremuri de criză nu poţi găsi imediat resursele. Sper totuşi să ne înţelegem cu cei de la Dinamo", a explicat preşedintele Eugen Pîrvulescu.

În cazul în care nu vor fi programaţi, cei de la Pandurii vor pierde întîlnirea cu Oţelul la "masa-verde" cu scorul 0-3. Situaţia nu le avantajează însă pe celelalte contracandidate la titlu. Vaslui, Rapid, Timişoara, Steaua, CFR şi Dinamo.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
dorelsimon
dorelsimon  •  25 Februarie 2011, 19:43

Nu cred ca se va mai juca. Totul a fost aranjat, in acest sens. asa cred eu.

ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  23 Februarie 2011, 19:56

Dinamo NU are interes ca Otelul sa se incurce ... Pentru ce sa se incurce ? Dinamo nu mai are sanse la titlu, otelul are drum liber sa ia titlul ;) bafta baieti ;)

dyablo666
dyablo666  •  23 Februarie 2011, 09:42

poi cati ciobani conducatori avem la conducerea unei echipe???????alai beeeeeeekli.cioban cu 2 clase.ii vom bate pe toti si luam campionatul.mai lasati-ne frate cu ciobanul asta.l-ati facut vedeta toata ziua la tv.ne-am plictisit de el.m-ai sunt si alte echipe nu numai echipa ciobanului.sa joace singur la mogosoaia.nu are otelul bani?dar el de asta plange dupa banii de pe drepturile tv??????????))))si vrea campionat )))))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează