FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Galeria Rapidului ia măsuri! Fanii merg peste jucători la antrenament: „Vrem să redresăm echipa”

Articol de - Publicat luni, 14 august 2023 12:59 / Actualizat luni, 14 august 2023 13:29

După rezultatele slabe din acest debut de sezon, galeria Rapidului vrea să ia măsuri, ultrașii vor merge vineri la antrenament pentru a discuta cu jucătorii. Duminică, Rapid joacă acasă cu Farul.

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a dezvăluit că fanii vor să discute personal cu jucătorii lui Cristiano Bergodi pentru a-i încuraja după debutul slab de sezon.

Ipoteză explozivă la Rapid! Înlocuitorul lui Bergodi ar pândi din interiorul clubului: „De ce credeți că a venit?”
GSP LIVE
Ipoteză explozivă la Rapid! Înlocuitorul lui Bergodi ar pândi din interiorul clubului: „De ce credeți că a venit?”

Galeria Rapidului, ședință cu jucătorii lui Cristiano Bergodi

„Vom merge la antrenament și le vom transmite în privat ce avem de transmis. Băieții știu că trebuie să joace pentru suporteri și tricou. Nu le vom spune să joace pentru bani, ci pentru cei mii de oameni care vin după ei. Vineri vom merge la antrenament ca să vorbim cu jucătorii.

Îl avem pe Săpunaru acolo, care simte ce simțim și noi. Mergem să discutăm cu ei. E clar că sunt moralul la pământ. Noi susținem Rapidul și implicit pe ei, pentru că reprezintă Rapid.

Vrem să redresăm echipă, de aceea mergem să discutăm cu jucătorii”, a spus Liviu Ungurean, la Fanatik.

La Rapid e nevoie de putere și de oameni profesioniști în fiecare compartiment. Nu de corporatiști care nu știu ce înseamnă fotbalul. Asta dacă se vrea performanță. Dacă nu, noi ne lăsăm. Ce rost ar mai avea să mergem? Îi lăsăm pe corporatiști. Avem încredere în domnul Șucu. Nu avem nicio problemă cu el și nici cu Angelescu. Sunt alții pe acolo prin club, care sunt corporatiști.

- Liviu Ungurean

VIDEO Suporter infiltrat la conferința de presă a lui Cristiano Bergodi: „Ce presiune?! Nu s-a pus nici o presiune!”

Citește și: 

Rapid încearcă să-i aducă un concurent lui Moldovan! Negocieri cu un campion european cu 190 de meciuri la PSG

Ultrașii Rapidului, mesaj surprinzător: „Acum nu vrem noi să mai vină Șumudică!” » Cum explică liderul galeriei + Ce spune despre Bergodi și Niculae

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
magura
magura  •  16 August 2023, 12:40

Jucatorii trebuie sa joace PENTRU ECHIPA, nu pentru suporteri!

valentiniliu27
valentiniliu27  •  15 August 2023, 09:26

Haideți să scoatem golanii din galeriile de fotbal. Fără golani pe stadioane. Să cerem Jandarmeriei, Poliției, SRI-ului, să extragă infractorii din fotbal. Un club profesionist, un public civilizat, acestea nu sînt compatibile cu galerii care "merg peste jucători". Ori vrem fotbal adevărat, ori vrem golani influenți.

laurkro
laurkro  •  14 August 2023, 19:40

Li se da prea multă importantă unora care sunt insignifianți. Alti nimeni in drum care vor sa comande pe banii altora. Ca Talpan la CSA făcând mișto de banii de apărare. E un nou trend?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează