FOTBAL  »  LIGA 1  »  CRAIOVA

Galerie foto / Aşa a fost dat afară Piţurcă! Acestea sînt documentele!

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 februarie 2011 20:19

Iată facsimilele care redau decizia luată de Consiliul de Administratie al Universităţii Craiova, în 9 februarie, prin care i s-a desfăcut contractul de muncă lui Victor Piţurcă.

Cele 9 pagini prin care se motivează decizia conţin următoarele cauze: absenţe nemotivate la locul de muncă, neplata salariilor către jucători şi antrenori, încălcarea obligaţiei de fidelitate faţă de angajator, nesupravegherea activităţii jucătorilor, instigarea la violenţă şi la revoltă prin afirmaţiile făcute.

Totuşi, argumentaţia avocaţilor conţine o inadvertenţă. Astfel, la pagina 8 a motivaţiei, scrie: "Avînd în vedere faptul că salariatul a prestat activitate aproximativ 3 luni în anul calendaristic 2009 [...]". (facsimil, dreapta)

Fotodocumentele au fost publicate pe site-ul oficial al Universităţii Craiova

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (21)
cristian08
cristian08  •  13 Februarie 2011, 16:52

am citit doar primele 2 pagini dar deja de la aberatia din care reiese anul in care a muncit Piturca, respectiv 2009, mi s-a taiat interesul de a citi intarindu-mi ideea initiala ca nu pot fi decat niste aberatii! Mititelule, nu te baga la codul muncii ca te legi singur la maini!!...retine! TE LEGI SINGUR!nu are nicio treaba regulamentul sportiv si contractele individuale cu codul muncii! sunt niste chestiuni speciale!

olltteanu
olltteanu  •  13 Februarie 2011, 14:04

Asa un document prost nu putea sa iasa decat din cancelaria de la Booveni.Pana si asta arata saracia:faptul ca nu sunt angajati niste oameni competenti care sa dea drumul la documente bine elaborate si gandite nu la astfel de fituici

li64
li64  •  13 Februarie 2011, 09:58

Nu inteleg unde e inadvertenta,a presta o activitate, nu este una si aceeasi cu a-ti indeplini responsabilitatile din contractul de munca . Deci care e inadvertenta ?????

Vezi toate comentariile (21)
Comentează