FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 1-2

GALERIE FOTO » Băcilă zîmbeşte! Familia şi prietenii sînt "responsabili" pentru asta ;)

Cosmin Băcilă îşi petrece timpul în spital jucînd cărţi alături de familie sau prieteni +8   FOTO
Cosmin Băcilă îşi petrece timpul în spital jucînd cărţi alături de familie sau prieteni

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 17:50

Cosmin Băcilă se află la Spitalul Elias şi aşteaptă ca mîine să fie operat după dubla fractură de tibie şi peroneu suferită duminică seara, în minutul 85 al partidei Steaua - Pandurii, scor 1-2.

Fotbalistul e înconjurat non-stop de familie şi prieteni, care îi ţin companie şi-l ajută să nu se plictisească. Jocul de cărţi e distracţia preferată.

Vezi, mai jos, cîteva poze cu Băcilă în spital!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
huhuruz77
huhuruz77  •  20 Septembrie 2011, 10:23

Timpul trece repede, te vei reface, vei trece cu bine, iti vei relua antrenamentele si TOTUL VA FI BINE !!! Esti un barbat curajos si nu te vei impiedica de acest necaz , sunt altii cu necazuri mult mai mari, nu uita de NESU...tu vei putea merge in 2 luni...el nu stie cand !! :( SNATATE MULTA si sa nu urasti echipa Steaua sau pe Gardos, este un sport al BARBATILOR, se mai intampla si din astea.

lucian007
lucian007  •  20 Septembrie 2011, 09:37

Insanatosire grabnica!

myke82
myke82  •  20 Septembrie 2011, 08:57

Am avut un caz identic cu un prieten si a durat aprox. 2 ani pana a pus piciorul pe mingie din nou. Dar tinand cont ca la jucatorii profesionisti stagiile de recuperare sunt mai rapide, este posibil ca dupa 1 an si ceva sa reia fotbalul. Multa sanatate si insanatosire grabnica.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează