FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO FCSB, din nou în lux în cantonament! Cum arată baza fantastică în care elevii lui Nicolae Dică se vor pregăti

Articol de GSP - Publicat marti, 26 decembrie 2017 10:53

FCSB și-a anunțat cele două cantonamente pregătite pentru această iarnă. Oficialii roș-albaștrilor au decis ca unul dintre ele să fie la Gloria Sports Arena, un superb complex din Belek. 

Este una dintre cele mai moderne baze de pregătire. Complexul are 105.000 metri pătrați, dispune de două terenuri, unul de antrenament și unul pentru partidele amicale. Pe lângă piscină, mai are și o sală de forță ultramodernă, sală de conferință și încă o sală specială pentru pregătirea fizică. De asemenea este și o saună criogenică. 

"FC Steaua Bucureşti va participa, la începutul anului 2018, la două turnee de pregătire, în Turcia şi Spania. Primul stagiu se va desfăşura în perioada 8-18 ianuarie, în cadrul Gloria Sports Arena, din Belek, Antalya şi se va încheia cu o partidă amicală, împotriva ucrainenilor de la Olimpik Donetsk. Partida se va disputa pe 18 ianuarie, începand cu ora 15:00, în incinta Gloria Sports Arena.

Cel de-al doilea turneu va avea loc în Spania, începând cu 21 ianuarie, pe Costa del Sol, acolo unde roş-albaştrii s-au pregătit şi în urmă cu câţiva ani. Steliştii vor fi cazaţi în La Cala Resort, din Mijas, localitate aflată în apropierea oraşului Malaga.

Jucătorii lui Nicolae Dică vor reveni din Spania direct la Mediaş, acolo unde este programată, cel mai probabil pe 4 februarie, prima partida oficială din 2018, împotriva celor de la CS Gaz Metan Mediaş. Programul partidelor amicale din Spania va fi anunţat ulterior", se arată în comunicatul FCSB.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
2054183824863263
Mihai Vranescu  •  27 Decembrie 2017, 07:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Decembrie 2017, 22:13
Postat de para.para pe 26 Decembrie 2017, 21:05

Vrem sa vedem si noi intregul comunicat si mai ales link-u cu acest comunicat al lui fcsb. Pana atunci acest "comunicat" este o alta mizerie inventata de gigistii de la aceasta hartie de impachetat peste.

N-ai inteles ,am sa-ti explic: e o baza de lux in care se vor lafai cateva zile. Apoi vor pleca in Spania. Nu stiu cu cine vor juca ,sigur e ca la intoarcere vor juca la Medias. Ce m-as rade sa ia bataie de la amaratii aia. Baza aceea de lux nu le apartine. N-au sa aiba niciodata un stadion ,dar o baza moderna ? Nu au nici un merit. Au ceva banet .Pana ii va termina Gigi pe toti. Si atunci ii vom vedea alergand in jurul targului acela de Craciun .

para.para
para.para  •  26 Decembrie 2017, 21:05

Vrem sa vedem si noi intregul comunicat si mai ales link-u cu acest comunicat al lui fcsb. Pana atunci acest "comunicat" este o alta mizerie inventata de gigistii de la aceasta hartie de impachetat peste.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează