FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL

GALERIE FOTO Lot de handbal » Sportul a plecat în Turcia cu 12 jucători valizi şi fără vreun portar!

FOTO: Raed Krishan +8   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2012 13:05

Şiman i-a anunţat pe 8 jucători că nu mai fac parte din lot, iar Isăilă are la antrenamentele din Antalya doar 12 jucători valizi


Situaţie incredibilă pentru Daniel Isăilă cu mai puţin de 4 săptămîni înaintea startului returului: dispune de un lot de doar 15 jucători, dintre care 3 sînt accidentaţi. Vasile Şiman i-a anunţat pe 8 dintre fotbaliştii aflaţi sub contract cu Sportul că nu vor mai juca la prima echipă, iar tehnicianul "studenţilor" s-a conformat, plecînd la sfîrşitul săptămînii în cantonamentul din Antalya cu doar 14 jucători, căpitanul Costin Curelea fiind indisponibil din cauza unei accidentări la gleznă, în timp ce Beţa şi Ghinga au făcut deplasarea, dar nu sînt apţi de joc în acest moment.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO DE LA ANTRENAMENTUL "STUDENŢILOR"!

Interesant este că alb-negrii au doar jucători de cîmp şi nici un portar, după ce Popescu, Ormenişan şi Samoilă au fost printre cei excluşi din lotul Sportului, Samoilă fiind şi singurul care şi-a reziliat contractul. Tot din cauza subţirimii lotului, atacantul Leonard Dobre face antrenamente cu echipa sa de club şi merge doar la meciurile amicale ale "naţionalei" U-21, unde a fost convocat pentru stagiul de pregătire desfăşurat tot în Antalya.

Lotul deplasat în Antalya:
Portari: -
Fundaşi: Beţa, Farmache, D. Lung, Patriche, Cioranu
Mijlocaşi: Varga, Ferfelea, Ghinga, Lazăr, A. Lungu, C. Nistor, Novac, St. Stancu
Atacanţi: L. Dobre

Jucătorii excluşi din lot: Raţiu, Secăreanu, Nicola, Cheţan, Tîrnăcop, Popescu, Ormenişan, Samoilă şi Truţă

Novac şi Stancu, singurele noutăţi
Chiar dacă la antrenamentele alb-negrilor din această iarnă au venit în probe mai mulţi jucători, nici unul nu l-a convins pe Daniel Isăilă că merită să joace în Liga 1, iar în acest moment singurele certitudini sînt Daniel Novac (24 de ani) şi Stelian Stancu (30 de ani). Novac a evoluat sezonul trecut pentru Victoria Brăneşti, iar în vară a fost transferat de Oţelul Galaţi, dar nu a prins nici un minut pentru echipa campioană, în timp ce Stelian Stancu a jucat ultima oară la echipa lui Mircea Rednic, Hazar Lankaran.

Maxim e liber
Florin Maxim a fost declarat liber de contract după ce Comisiile Ligii au respins recursul formulat de Vasile Şiman ca fiind "neîntemeiat". Maxim şi-a depus memoriu pentru că nu şi-a primit banii pe mai multe luni şi este al 9-lea fotbalist al "studenţilor" care şi-a găsit dreptatea la Comisii. Cristi Irimia şi Vasile Nicola se mai judecă în acest moment cu Sportul, tot după ce au acuzat neplata salariilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
q12_weed
q12_weed  •  30 Ianuarie 2012, 13:19

Hai ca vin eu la voi in poarta . dak nu aveti portar.

flafy
flafy  •  30 Ianuarie 2012, 11:58

Siman asta distruge Sportul...pacat! asta n-a investit un cent in echipa...a facut doar blaturi si doar 10% din acele blaturi au dus catre salarii....cat despre sa mai vorbim ca a ramas singurul fara nocturna...iar WC-urile sunt intr-o stare deplorabila...

dora
dora  •  30 Ianuarie 2012, 11:39

simane, esti dus cu capul sau ce...altii au cite 30 jucatori la pregatiri si tu doar 12 valizi, niciun portar. ce naiba, il bagi pe Ferfelea in poarta pina isi revine Rica Raducanu...si ce naiba, te zgircesti la bani cu salariile, dar ii duci in Turcia in pregatiri...la munte, tata, doua saptamini...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close