FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

GALERIE FOTO Un nou stadion de lux "crește" în România » Vezi cum arată lucrările la noua arenă

FOTO: Adriana Brujan +13   FOTO
FOTO: Adriana Brujan

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 16:24

România va mai avea un stadion modern, la Tîrgu Jiu. Lucrările la noua arenă a celor de la Pandurii au demarat după finalul sezonului trecut.

Acum sunt în plină desfășurare, iar GSP.RO îți prezintă primele imagini cu stadiul construcției.

Noul "Municipal" va costa 21,8 milioane de euro și va fi gata la finalul acestui an. Stadionul va avea o capacitate de 12.386 de locuri și va putea găzdui și partide din grupele cupelor europene. 

De asemenea, noul stadion urmează să beneficieze şi de o parcare de 400 de locuri, amenajată pe două niveluri.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
llight
llight  •  06 Mai 2016, 19:00
Postat de jok3r77 pe 06 Mai 2016, 17:35

Nu tu nume , nu tu stadion , nu tu suporteri = "Ion fara de tara " = FCSB PT BANCIUU si toti " *** " : Nu aveti stdion , nu aveti suporteri , sunteti inregistrati in Mogosoaia / Ilfov si voi vreti sa va numiti STEAUA BUCURESTI ? :) Poate STEAUA MOGOSOAIA ! Sa va vedeti de turma pe care o sustii nu sa stai sa vorbesti de alte echipe ! Luati atitudine fat de Behehecali pt ca o sa va faca de ras cu noua sigla ! Parca a-ti fi o secta religioasa ! :)))

lasa tu grija de Steaua sau cum vrei tu sa o numesti si ai grija cu ce echipa tii la anul . Dupa Astra de acum 2 ani , Asa de anul trecut si din nou Astra din sezonul asta vezi ca din vara e posibil sa tii cu Pandurii sau cu Viitorul .

pma77
pma77  •  06 Mai 2016, 18:52

Un stadion de 12000 de locuri nu are cum sa fie de lux bai *** si nici de crescut nu a crescut ca eu vad doar niste macarale,daca erai un ziarist destept putea-i sa atragi atentia la pretul exorbitant de mare pentru 12000 delocuri sa platesti 21 de milioane de euro,cel de la petrolul are o capacitate de 16000 de locuri si a costat 17 milioane!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  06 Mai 2016, 18:33

Stadion pe banii statului, nu inteleg de ce DNA nu controleaza aceste investitii capusa!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează