FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

GALERIE FOTO // Viitorul joacă tare și în afara terenului! Cele mai frumoase iubite ale fotbaliștilor lui Hagi

Articol de - Publicat joi, 12 decembrie 2019 11:48

VIITORUL. Jucătorii lui Hagi punctează și în plan personal, nu doar profesional.

1. Andrei Ciobanu și Adelina

Andrei Ciobanu iubește și are una dintre cele mai sexy iubite! Întoarce privirile în orice moment și e un adevărat magnet de likeuri pe rețelele de socializare. Adelina locuiește cu Andrei la Constanța, merge la toate meciurile, dar marea ei pasiunea este să fie fotografiată. Imaginile strâng mii de "inimioare", dar și comentarii. Cei doi sunt împreună din 2017, iar relația este una impecabilă.

2. Bogdan Țâru și Ana Marina

Bogdan Țâru are evoluții foarte bune la Viitorul, dar și în afara terenului. Acesta e îndrăgostit peste măsură de una dintre cele mai frumoase iubite de fotbaliști. Ana Marina Petroșanu este bruneta cu care Bogdan are o relație de ani buni. Marina este pasionată de sport și fotbal, susținându-și iubitul din tribune, ori de câte ori are ocazia. Frumoasa brunetă este un make-up artist extrem de apreciat.

3. Valentin Cojocaru și Carmen

Cei doi sunt împreună de cinci ani, din perioada în care Valentin Cojocaru juca la FCSB, și sunt nedespărțiți. Ei s-au mutat împreună la Constanța, după transferul portarului la Viitorul. Carmen nu ratează niciun meci al iubitului ei, vine mereu la stadion, iar atunci când Valentin joacă la București, aceasta îl urmează pe alesul inimii sale și-l susține din tribună.

4. Carlo Casap și Alexandra

Carlo Casap trăiește, de mai bine de doi ani, o poveste de dragoste cu Alexanda. O tânără din Deva care a lucrat la Antena 1 și care a terminat Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Drept. "Cei care nu cred în magie nu o vor găsi niciodată" este motto-ul după care se ghidează Alexandra. Pasionată de călătorii, dar și de modă, iubita lui Carlo merge și la meciurile Viitorului.

5. Steliano Filip și Bianca Marina

Soția lui Steliano Filip, Bianca Marina, întoarce privirile în orice moment, ea fiind aleasă în trecut model la Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de prezentări de modă din România. Fotbalistul "câinilor" are o relație de cinci ani cu tânăra de 24 de ani, în trecut câștigătoarea unui concurs de frumusețe organizat în Banat. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani.

Citește și:

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
351270799009872
Gheorghe Bilciurescu  •  12 Decembrie 2019, 20:52

Masini de tocat BANIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sasesase
sasesase  •  12 Decembrie 2019, 19:55

Da regele la l.a.b.a

113087319635072
Constantin Constantin  •  12 Decembrie 2019, 18:42

Concluzia ... decat sa iti ratezi cariera pe la cluburi de top in Europa , mai bine asa .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează