FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN MEDIAȘ

Galerie nouă pentru FCSB la Pitești » Cum au ales roș-albaștrii să o ironizeze pe Dinamo

FOTO: Vlad Nedela / GSP.ro
FOTO: Vlad Nedela / GSP.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 20:42

Aproximativ 3.000 de fani au îndurat frigul de la Pitești, -4 grade la ora meciului, pentru a o vedea live pe FCSB în partida cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a 17-a a Ligii 1.

La Peluza Nord a stadionului "Nicolae Dobrin" s-a format și o galerie a roș-albaștrilor, compusă doar din localnici. Peluza Roș-Albastră nu a fost prezentă la acest meci, astfel că echipa lui Dică a fost încurajată de un contingent de fani din orașul unde antrenorul s-a lansat în fotbalul mare

Aceștia nu au ezitat să-și ironizeze marea rivală Dinamo, scandând în startul meciului "Serie B, Serie B", aluzie la poziția ocupată de "câini" în clasament, locul 10. 

Susținătorii roș-albaștrilor prezenți pe stadion l-au aclamat pe fostul lor idol Nicolae Dică, dar și pe Florin Tănase, crescut la o echipă de juniori din Pitești. 

Urmărește AICI partida dintre FCSB și Gaz Metan Mediaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  03 Decembrie 2018, 11:02
Postat de minell73 pe 03 Decembrie 2018, 00:04

Uitandu-ma la clasament (echipa mea este in play-off), nu pot sa nu ma gandesc ce va fi pe viitor in cupele europene cu echipa din sibiu, gaz si sepsi. Acum suntem pe un frumos loc 32 in europa la echipele de club. Cu echipele astea ajungem sigur pe 40.Avem un fotbal de tot rasul, incepand cu cfr si terminand cu voluntari(adica toate) . La ce fotbal avem, noi suporterii nici nu ar trebuii sa mai radem de echipele rivale. Toate sunt o apa si un pamant.

Pai iti dai seama daca ar juca echipa ta un Europa? Echipele alea enunerate de tine,sunt mai sus in clasament,asa ca daca ajung acolo,ele merita sa joace!tu faci parte din aia care vor campionat cu echipa falumentare,doar ca au numele!nu mai face 2 parale numele,chiar daca unii cer milioane de euro pe el!(vezi cazul Talpan)

104459837173638
Dinu Stefan  •  03 Decembrie 2018, 10:25
Postat de dogred10 pe 03 Decembrie 2018, 00:09

in timp ce pe noi ne striga SERIE B..........noi am putea spune liga 4

pai stai asa,adevarata dimano cea a lu nicu badea chiar este in liga a 4-a ! suporterii fcsb sunt marinimosi cu actorii de la vier pfoten !

dogred10
dogred10  •  03 Decembrie 2018, 00:09

in timp ce pe noi ne striga SERIE B..........noi am putea spune liga 4

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close