FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 4-0

Ionel Ganea, după Rapid - FCSB 4-0: „Bergodi l-a surclasat pe Guardiola din Pipera” + „Nu-mi mai amintesc de un derby între cele două echipe în care una dintre ele să nu existe”

Ionel Ganea, necrutățor cu stategia celor dela FCSB
Ionel Ganea, necrutățor cu stategia celor dela FCSB

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 15:14 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 16:01

Fost atacant al Rapidului, Ionel Ganea a urmărit foarte atent derby-ul Rapid- FCSB (4-0) și este convins că marele merit în succesul giuleștenilor îi aparține antrenorului Cristiano Bergodi.

Rapid plusează și la imagine » Prezență-surpriză alături de Diana Șucu în lojă: femeia care a salvat România de la un adevărat dezastru!
RAPID
Rapid plusează și la imagine » Prezență-surpriză alături de Diana Șucu în lojă: femeia care a salvat România de la un adevărat dezastru!

Ionel Ganea laudă Rapid: „Le-a blocat centrul”

Ganea apreciază că „Bergodi a gândit perfect meciul, l-a surclasat pe Guardiola din Pipera. A baricadat centrul cu Oaidă și Hromada, care i-au blocat pe Olaru, pe Șut, dar și eventualele incursiuni ale lui Florinel Coman sau Băluță.

FCSB n-a avut nicio șansă, nicio ocazie cu adevărat mare. Iar pe flancuri la fel, Coman a fost și el blocat de Braun, un jucător puternic, iar dincolo, copilul acela, Bădescu, a dovedit încă o dată că poate face față oricui. Iar în atac, era de așteptat ca Rapid să fie periculoasă, datorită calității celor de la mijloc în sus, Normal, e și meritul jucătorilor că au respectat strategia antrenorului”.

Ionel Ganea: „Rezultatul muncii este disciplina”

„Eu am o vorbă. Rezultatul muncii este disciplina. Iar Bergodi a adus Rapidului exact asta. În istoria sa, echipa din Giulești a suferit de inconstanță la acest capitol. Dar nu și acum. Cu FCSB, jucătorii chiar au dovedit că pot să fie și total disciplinați tactic. Poate că le-a prins bine și episodul de la Iași, cu escapada lui Albu și Borza.

Uite că acum nu prea mai joacă. Și poate că băieții au înțeles mesajul. Că nu poți să faci așa ceva la o echipa ca Rapid. Eu unul nu-mi mai amintesc de un derby între cele două echipe în care una dintre ele să nu existe, practic. Plus că giuleștenii le-au și dat patru goluri. Nu unul sau două, ci patru! Asta spune ceva”, a mai spus „Ganezu”.

Apoi a continuat: „Acesta este decontul la aroganță. Dan Șucu a avut dreptate când a vorbit despre asta. Nu poți să faci așa, să îi tratezi pe toți cu superioritate, de sus. Unde sunt acum artificiile?! Chiar sunt curios. Așteaptă, să se termine campionatul, nu fi așa arogant. Mai ales că Gigi Becali e și un creștin evlavios.

Nu a mai fost și altă dată așa și a pierdut campionatul?! Acum play-off-ul s-a strâns. Îmi place, vom avea un final de sezon palpitant. Erau 12 puncte, acum s-au topit, au rămas doar 4. Giuleștenii au și câștigat ambele meciuri din sezonul regulat, iar asta spune ceva. Iar după acest ultim derby, dacă Rapid merge pe linia asta, chiar cred că poate să fie campioană!”.

VIDEO. Xian Emmers a plecat cu metroul acasă după Rapid - FCSB 4-0! Imagini senzaționale postate pe Instagram

Ce nu s-a văzut la TV după Rapid - FCSB » Săpunaru, lider de galerie la fiesta de pe Arena Națională

Cristiano Bergodi, declarația serii după Rapid - FCSB: „Nu că vreau să dau cu trafaletul la domnul Șucu, dar...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ap0klyps3
ap0klyps3  •  10 Martie 2024, 20:50
Postat de username_2 pe 10 Martie 2024, 18:08

Benga n-a reușit să intre în plaiof, să-i mai dea pase de gol în careu lu Rrrahmani

Se ocupa amatorii de la fcsb de asta. Vine patrula

username_2
username_2  •  10 Martie 2024, 18:08
Postat de ap0klyps3 pe 10 Martie 2024, 17:12

Cu vasalii și arbitrii au făcut multe. Din păcate au întrat și mulți vasali in playoff: Craiova, sepsi și farul

Benga n-a reușit să intre în plaiof, să-i mai dea pase de gol în careu lu Rrrahmani

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  10 Martie 2024, 17:51
Postat de username_2 pe 10 Martie 2024, 16:03

Guardiola din Pipera e pe locul unu în clasament după 30 de etape, la 9 puncte de locul doi, nu-i mult...da amu văd că nu mai contează clasamentu, contează avalanșa de „experți” care-și dau cu părerea pe rețele, c-așa-i și-n tenis, nu contează că Nole e pe locul unu la nr de GS-uri cîștigate, tot Rafa e GOAT că-i iubit de rețelele soșăl

4 puncte

Vezi toate comentariile (8)
Comentează