FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 0-0

Ganea: "Tuşierul a greşit intenţionat, nu ai cum să faci o asemenea greşeală!" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2009 00:00

Ionel Ganea, directorul sportiv al lui Dinamo, crede că tuşierul Mikloş Nagy a greşit intenţionat cînd a indicat eronat o poziţie de ofsaid la Claudiu Niculescu, cînd atacantul dinamovist scăpase singur cu Silviu Lung Jr.
Vezi aici ofsaidul controversat  (video)

"Un arbitru cu experienţa domnului Nagy nu face asemenea greşeli. Niculescu avea o ocazie clară de gol. Domnul Nagy nu avea nici un obstacol, vedea perfect poziţia lui Claudiu. A fost intenţie. O asemenea greşeală nu se face. Am încredere în conducerea CCA că vor lua măsuri împotriva lui Nagy"
, a spus Ionel Ganea la GSP TV.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (29)
 •  21 August 2009, 09:56

Ganea tata ,si ieri 20 august tot din cauya arbitrajului ati pierdut 2-0.

ipsilante
ipsilante  •  04 August 2009, 20:04

Ganea a dovedit dealungul carierei ca stie fotbal dar, din pacate, educatia si atitudinea, l-au tradat permanent. Nervos, necontrolat si impulsiv, si-a tradat mereu lipsa de intelepciune, derapind in scandaluri, care l-au aruncat mereu inapoi. Acum e pe o functie mare la Dinamo, care cere, tocmai intelepciune...Cine l-a numit? Un alt "sarac" in ale intelepciunii si inteligentei, "turbatul" Borcea!!! Ce va iesi de aici? Vom vedea...

 •  04 August 2009, 00:31

dak nu iti convine du-te si ia-l de gat ca pe Mudura :)) =)) pana atunci miauna in alta parte :-j

Vezi toate comentariile (29)
Comentează