FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FC VOLUNTARI 0-0

Garita riscă o amendă după meciul cu Voluntari: „Toată lumea plătește pentru greșeli!”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 21:47 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 22:07

FC Argeș și FC Voluntari au remizat, scor 0-0, în deschiderea etapei cu numărul 14 din Liga 1. Andrei Prepeliță (36 de ani), antrenorul clubului piteștean, ia în calcul să îl amendeze pe Arnold Garita (27 de ani) din cauza penalty-ului ratat și a eliminării suferite în repriza secundă. 

Garita a executat lamentabil o lovitură de la 11 metri, în minutul 38, și nu a prins finalul meciului pe teren. A văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault inutil la centrul terenului, un cot aplicat în ureche lui Armaș. Prepeliță intenționează să îl sancționeze pe atacantul camerunez. 

Atacantul dorit de FCSB, meci de coșmar în Liga 1! Și-a bătut joc de un penalty și a fost eliminat
FCSB
Atacantul dorit de FCSB, meci de coșmar în Liga 1! Și-a bătut joc de un penalty și a fost eliminat

Andrei Prepeliță, după FC Argeș - FC Voluntari 0-0

„Am avut o stare de relaxare, niște greșeli copilărești prin care le-am permis să intre în joc celor de la Voluntari. A fost acel penalty și eu zic că dacă reușeam să marcăm era mult mai bine. 

Garita era atacant, are nevoie de goluri, era primul pe lista executanților. Vom face o analiză și toată lumea plătește pentru greșeli. La al doilea galben, probabil, a fost ceva contact, dar primul a fost acordat ușor. Prima oară, arbitrul n-a știut ce să dea și apoi a dat galben, după trei minute”, a spus Andrei Prepeliță la Orange Sport.

Liviu Ciobotariu: „Garita e un atacant periculos”

„Ne-am creat multe situații de gol. Este adevărat că puteam pierde acest joc. Am avut șansă când Garita a ratat penalty, iar Droppa a scos o minge de pe linia porții. Îmbucurător este faptul că arătăm bine, jucăm bine, suntem o echipă care punem probleme. Astăzi ne-a lipsit doar golul. În rest, am controlat jocul, am pasat, am încercat să desfacem organizarea foarte bună a celor de la FC Argeș.

Am spus că Garita este un atacant periculos, ne-a pus în dificultate de câteva ori. Sunt mulțumit de jocul pe care l-am făcut, dar nu sunt mulțumit de rezultat. Puteam să câștigăm. În prima repriză am avut patru situații bune. Și ei au avut bara lui Garita și penalty, putea să fie 4-2 la pauză, dar ăsta este fotbalul”, au fost concluziile trase de Liviu Ciobotariu. 

VIDEO Jean Vlădoiu, discurs fără precedent după victoria cu CSU Craiova

Citește și alte știri din Liga 1:

Vedeta de la FCSB care l-a enervat pe MM Stoica: „Acești jucători trebuie scoși din viața sportivă”

Becali, discurs complet haotic: „Aseară m-am gândit să angajez antrenor străin, dar nu-l schimb pe Dică. Normal că el e responsabil, dar eu sunt primul vinovat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează