FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gata cu transferurile făcute de Anamaria Prodan la FCSB?! Gigi Becali s-a enervat: „Zicea că e cel mai bun din țară, dar m-am convins”

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 12:10

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a declarat că n-o s-o mai asculte pe Anamaria Prodan în legătură cu recomandările acesteia privind transferurile.

Becali a folosit exemplul lui Claudiu Belu (26 de ani, fundaș dreapta), jucător care nu a impresionat la vicecampioana României și care a plecat în această iarnă la FC Voluntari.

De-acum înainte, cumpăr doar jucători de care sunt sigur că mă ajută. Nu mai iau jucători cum l-am luat pe Belu, că a zis Anamaria că e cel mai bun din România

Ea nu a adus jucători la noi, deși nu vreau să o critic. Belu, cel mai bun fundaș dreapta din România... Hai că îl iau. Bine, nu e Ana vinovată. Nu e nici el. V-am spus, la FCSB iau jucători și le fac contract pe 6 luni”, a declarat Becali la ProX.

Belu a fost adus de FCSB liber de contract vara trecută, după despărțirea de Astra Giurgiu a jucătorului impresariat de către Anamaria Prodan. Fundașul dreapta a bifat doar 9 partide pentru roș-albaștri.

Match Preview CFR Cluj - FCSB

vezi și:

EXCLUSIV MOL Vidi îl vrea pe Dragoș Nedelcu! Maghiarii au acceptat clauza impusă de Gigi Becali

FCSB cu transferuri, CFR cu salarii » Jucătorul pe care Becali îl regretă și dă vina pe MM Stoica: „D-aia nu mă mai iau după el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
bazinga
bazinga  •  31 Ianuarie 2020, 16:46

BECALI si PRODAN ANAMARIA-CELE MAI TOXICE PERSONAJE DIN FOTBALUL ROMANESC!

teniss
teniss  •  31 Ianuarie 2020, 16:46

patroaneeee !!!!! poate-l propune pe "nimicul " Hagi sa-l transferi la vara ca tanti e cea mai ....

aress123
aress123  •  31 Ianuarie 2020, 16:14
Postat de valeri_gazzaev_is_back pe 31 Ianuarie 2020, 15:06

Sa sparg tastatura ? Violenta nu ma caracterizeaza. Nici macar metaforic vorbind. Ce ne facem cu cei care asteapta mesajele mele, si ma apreciaza pentru ce scriu ? N-as vrea sa-i dezamagesc. Mai ales ca ei nu pun conditii cum vad ca faci tu :)

Uite unde era vedeta...::):) Ai si fani care iti asteapta postarile si isi iau notite....mare e gradina...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează