FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gata cu vacanța! FCSB s-a reunit azi: 24 de jucători prezenți la vizita medicală + cine au fost cei 3 absenți

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 10:06

Gata cu vacanța pentru jucătorii lui Mihai Teja! Fotbaliștii FCSB-ului au efectuat în această dimineață, la Institutul pentru Medicină Sportivă din București, vizita medicală, prima acțiune a roș-albaștrilor din 2019.

Nu mai puțin de 24 de jucători, printre care și nou-venitul Florentin Matei, au fost prezenți azi la INMS.

De la reunire au lipsit Filipe Teixeira, Junior Morais și Bogdan Planic. Ultimii doi vor efectua miercuri vizita medicală, în timp ce portughezul Teixeira va veni direct în cantonamentul din Spania.

Lotul prezent la reunire

Portari: Cristian Bălgrădean, Andrei Vlad, Răzvan Ducan
Fundaşi: Romario Benzar, Marko Momcilovic, Mihai Bălaşa, Alexandru Stan, Antonio Jakolis
Mijlocaşi: Daniel Toma, Tudor Moldovan, Ianis Stoica, Mihai Roman, Dennis Man, Hristo Zlatinski, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Florentin Matei, Mihai Pintilii, Florin Tănase, Lucian Filip
Atacanţi: Harlem Gnohere, Cristian Dumitru, Raul Rusescu

FCSB va pleca în cantonament în Spania, pe 10 ianuarie, unde va susţine şi câteva jocuri de verificare. Primul meci de campionat va fi în deplasare cu Dunărea Călărași, pe 2 februarie. 

Vezi și: Mihai Teja vrea BLINDAJ: FCSB n-a renunțat la Dan Nistor! Becali trebuie să rezolve transferurile: 3 variante

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
minell73
minell73  •  08 Ianuarie 2019, 14:48
Postat de cetateanul_surmenat pe 08 Ianuarie 2019, 12:36

minell IQ73, pentru unul care comenteaza aproape la toate articolele despre FCSB viteza nu prea este calitatea ta. Nu mai intra sa iti faci sange rau vazand ca csa regal e (inca) in L4 si acolo o sa moara pe cand FCSB e in L1, poate dai in apoplexie sau iti cade rau la ficati.

Alt prost rupt in gura de foame. Ma amuz datorita voua, muraturi fcsb-iste.

minell73
minell73  •  08 Ianuarie 2019, 14:47
Postat de aress123 pe 08 Ianuarie 2019, 13:18

Cine te pune ma sa le citesti ? Esti masochist ca mai toata...''suflarea dinamovista''...cum va place voua sa va declarati...:::)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aress123
aress123  •  08 Ianuarie 2019, 13:18
Postat de minell73 pe 08 Ianuarie 2019, 11:32

In redactia guvizilor incepe treaba. De acum incolo vom afla ora mesei, ora stingerii in hotel, ce au mancat, ce au baut jucatorii clubului interlop. Ziarul aservit este la datorie. ***, vedeti ca mai multe echipe se reunesc astazi. *** astia de la gsp pot sa ma baneze definitiv. Oricum intru pe aici la viteza doar sa ma amuz.

Cine te pune ma sa le citesti ? Esti masochist ca mai toata...''suflarea dinamovista''...cum va place voua sa va declarati...:::)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează