FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Mutări de ultimă oră la Gaz Metan: „Șansele ca echipa să termine campionatul pe teren au crescut considerabil”

Gaz Metan a fost învinsă de Chindia, 0-4, în cel mai recent meci jucat // foto: Macrea Valentin / Facebook @ Gaz Metan Mediaș
Gaz Metan a fost învinsă de Chindia, 0-4, în cel mai recent meci jucat // foto: Macrea Valentin / Facebook @ Gaz Metan Mediaș

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2022 10:11 / Actualizat marti, 08 martie 2022 10:33

Gaz Metan Mediaș are o nouă configurație a Consiliului Director. Suporterii, reprezentați acum în organismul de conducere al clubului, anunță că „șansele ca echipa să termine acest campionat pe teren au crescut considerabil”.

Luni, în cadrul ședinței Consiliului Director de la Gaz Metan, s-au luat mai multe decizii importante, anunțate de suporterii echipei din Mediaș. În primul rând, a fost ales un președinte al Consiliului Director, Marius Nistor, fostul director de marketing, cu 43 de voturi din 55 posibile.

Interviu cu afaceristul care investeşte 10 milioane de euro la Rapid: „Vreau un club câștigător”
RAPID
Interviu cu afaceristul care investeşte 10 milioane de euro la Rapid: „Vreau un club câștigător”

Suporterii lui Gaz Metan anunță: „Șansele ca echipa să termine campionatul pe teren au crescut considerabil”

Desemnarea unui președinte, care are drept de semnătură în calitate de reprezentant al clubului, îi oferă Gazului o șansă de a încheia acest sezon de Liga 1 pe teren.

A existat posibilitatea ca Gaz Metan să se retragă la finalul sezonului regulat, dar acum „șansele ca echipa să termine campionatul pe teren au crescut considerabil”, susțin suporterii, care începând de ieri sunt reprezentați în cadrul Consiliului Director.

Teodor Luca, reprezentantul Joma, și Valentin Iordănescu, fostul președinte, au fost îndepărtați din structura Consiliului Director. Ei au fost înlocuiți de Dorel Vlașin, reprezentant al primăriei din Mediaș, și Florin Rusu, reprezentant al suporterilor. Consiliului Director i s-a alăturat și brazilianul Eric de Oliveira, în 4 rânduri jucător al echipei din Mediaș.

Mutări de ultimă oră la Gaz Metan: „Șansele ca echipa să termine campionatul pe teren au crescut considerabil”

Ce ar fi însemnat retragerea celor de la Gaz Metan din Liga 1

La începutul lunii februarie, Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, a explicat pentru Gazeta Sporturilor ce ar presupune retragerea uneia dintre echipe în timpul competiției:

„Un meci costă peste 100.000 de euro. Suma va fi suportată în solidar de toate celelalte echipe fiindcă s-au încasat deja toți banii de la TV pe acest sezon”.

În play-out, Gaz Metan are de disputat 9 meciuri. Așadar, suma pierdută s-ar fi ridicat la cel puțin un milion de euro și ar fi trebui achitată de celelalte 15 formații. Aproximativ 67.000 de euro de echipă.

Mai mult știri din Liga 1: 

Cum arată programul din play-off Liga 1 și programul din play-out Liga 1. Clasamentul după înjumătățirea punctelor

Nicolo Napoli, „Antrenorul lunii februarie” în ancheta GSP: „Cu Becali ar fi mai greu de lucrat decât cu Mititelu"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  08 Martie 2022, 21:42

Ne-au retrogradat din pix ca sa scape FC *** Coafor DAR ghiciti ce?! IMPOSIBIL SA TREACA DE BARAJ !!!! o sa tin pumnii stransi oricarei echipe din L2 care o sa dea peste Coafor SA. Sanatate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198649370199221
Dumitru Florin  •  08 Martie 2022, 17:22

De ce nu s-a facut acest lucru inainte de a se trece la depunctare??? Au fost cei din Medias "lamuriti" ca Dinamo nu are voie sa retrogradeze, ca "se strica imaginea "performantelor" fotbalului romanesc daca retrogradeaza "brandul"???!!!???

iosif_are_cooler_o_gaina
iosif_are_cooler_o_gaina  •  08 Martie 2022, 11:51
Postat de codru.moma pe 08 Martie 2022, 10:38

Veste foarte proastă pentru Mimao

Ti-ai pus cooler pe cap o gaina =))))) ti s-a incins micro procesorul ala de gaina =)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează