FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ASTRA GIURGIU 1-1

GAZ METAN - ASTRA GIURGIU 1-1 // Edward Iordănescu, realist după debutul la Gaz Metan: „El e principalul meu inamic”

Edward Iordănescu
Edward Iordănescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 22:02

GAZ METAN - ASTRA GIURGIU 1-1 // Edward Iordănescu a debutat cu un egal pe banca lui Gaz Metan, în remiza 1-1 cu Astra Giurgiu. Tehnicianul a analizat primul său meci la noua echipă și a comentat șansele echipei de a prinde play-off-ul. 

„Am încercat să ne punem la punct din toate punctele de vedere, dar timpul a fost scurt. Am încercat să ne adaptăm cât am putut bine, dar nu am reușit să parcurgem toate etapele de pregătire. De aici au venit și fluctuațiile din timpul jocului, dar noi am fost cei care au controlat jocul. 

În repriza secundă n-am mai avut aceeași intensitate, nu am mai controlat jocul, ne-am precipiat și am primit gol pe o nesincronizare, la prima situație clară a Astrei. Nu vreau să-mi critic jucătorii, sunt sigur că își vor lua revanșa. Azi, Mediașul a fost echipa mai bună și ar fi meritat să câștige.

Timpul e principalul meu inamic, ne trebuie minimum 3 victorii. Nu ne așteaptă nimeni și presiunea e foarte mare. Obiectivul este să acumulăm măcar 38 de puncte pentru a ne califica în play-off”,  a declarat Edward Iordănescu, la Look Sport. 

„Trebuia să nu le dăm spații adversarilor în repriza secundă. Ne pare rău că nu am câștigat, ne-am fi dorit mult victoria. Ne trebuiau cele 3 puncte, ne dorim foarte mult să fim în play-off. Ne-am întărit, sperăm să jucăm din ce în ce mai bine în perioada următoare. Venirea lui Edward Iordănescu a adus un suflu nou, a venit cu entuziasm” Iulian Cristea, Gaz Metan Mediaș 

CLASAMENT ACTUALIZAT

Vezi și: GAZ METAN - ASTRA GIURGIU 1-1 // VIDEO Debut nefast pentru Edward Iordănescu la Mediaș: ardelenii, egalați de Astra după o sclipire a lui Butean » Cum arată lupta pentru play-off

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  02 Februarie 2019, 09:08
Postat de gazistu pe 01 Februarie 2019, 22:56

Adio playoff! suntem la 4 puncte de playoff si cu un meci in ++ Daca Bate Iasi pe Dinamo, ca ungurii din Sf Gheorghe bat la Voluntari, mai cadem un loc. Asta patesti cand joci cu fricosu de Trif!!

Si apoi urmeaza meciul decisiv Politehnica Iasi-Gaz Motan Medias.

gazistu
gazistu  •  01 Februarie 2019, 22:56

Adio playoff! suntem la 4 puncte de playoff si cu un meci in ++ Daca Bate Iasi pe Dinamo, ca ungurii din Sf Gheorghe bat la Voluntari, mai cadem un loc. Asta patesti cand joci cu fricosu de Trif!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează