FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - BOTOȘANI 1-2

GAZ METAN - BOTOȘANI 1-2. Marius Croitoru: „Am îmbătrânit 2-3 ani la meciul acesta”

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2020 19:44 / Actualizat vineri, 23 octombrie 2020 20:25

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, a comentat victoria echipei sale cu Gaz Metan, 2-1. Succesul de la Mediaș este primul pentru moldoveni în Liga 1 după 5 meciuri.

„Nu sunt în cea mai bună formă, am suferit mult. Am îmbătrânit 2-3 ani la meciul aceasta. Trebuia tranșat din prima repriză, în a doua am avut penalty și om în plus, dar nu am știut să gestionăm acele momente. După ratarea penalty-ului, jucătorii s-au temut să nu piardă meciul. După ce au egalat, echipa și-a revenit și a început iarăși să joace. E o victorie meritată din punctul meu de vedere, nu cred că Gaz Metan a avut ocaziile pe care echipa mea le-a avut.

Ne interesează foarte mult rezultatul. Am preferat să așteptăm în zona 2, pentru a nu le da spații, pentru că sunt o echipă foarte bună. Acesta este paradoxul, tot timpul am atacat, iar apoi veneau peste mine și dădeau goluri, pentru că lăsam spații foarte mari”, a declarat Croitoru la Look Sport.

Cu siguranță vor mai veni jucători. După pauza pentru echipele naționale echipa va arăta altfel. Jucătorilor le trebuie timp de adaptare, să se obișnuiască cu fotbalul de la noi din țară. Este foarte greu. Au nevoie de sprijinul nostru, iar noi la Botoșani știm să îl acordăm foarte bine - Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre Gaz Metan - FC Botoșani:

Un jucător de la FCSB, umilit de antrenor! Schimbat după nici 30 de minute

Viclenie de Mediaș! Ce au făcut cei de la Gaz Metan pentru a-l împiedica pe Hervin Ongenda să transforme un penalty

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  28 Octombrie 2020, 00:20

PLATIM 40 de salarii si nu avem fotbalisti. mai bine reziliat contractul cu 30 dintre ei si completat cu juniori. NU EXISTA ALTA SOLUTIE!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close