FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CRAIOVA 1-2

GAZ METAN - CRAIOVA 1-2. Cristiano Bergodi e gata de meciul cu FCSB: „Asta poate fi bine pentru noi”

Cristiano bergodi are victorii pe linie la Craiova +12   FOTO
Cristiano bergodi are victorii pe linie la Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 21:34 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 10:19

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea de la Mediaș, scor 2-1, și a ajuns pe primul loc în Liga 1. Cristiano Bergodi (55 de ani) are victorii pe linie de la revenirea în Liga 1, dar nu e pe deplin mulțumit de jocul formației sale. 

Vezi AICI clasamentul din Liga 1

„Nu am început bine meciul. Chiar dacă nu am jucat total în unele momente, am avut ocaziile noastre bune, foarte bune. Și eu au lovit bara, dar nu a fost un meci foarte frumos, cum a fost cel de la Cluj, dar e important că am câștigat. După eliminarea lor nu am reușit să ținem de minge, să jucăm mai mult în benzi. Am ratat mult, ăsta e un motiv de îngrijorare.

Urmează un meci foarte greu, cu FCSB. E o echipă care joacă, cu tehnică, care iese la joc. Asta poate fi bine pentru noi în general, un nou meci frumos, cum a fost și la CFR. Important e că am câștigat astăzi”, a declarat Bergodi la Look Sport.

Contre cu Cârțu?

Conform reporterului televiziunii prezent la Mediaș, Cristiano Bergodi a avut o ieșire nervoasă la final, strigând ceva către înaltul tribunei, acolo unde se afla și Sorin Cârțu: „Nu, eram nervos și vorbeam sus, nu aveam probleme cu președintele. Ne-am și salutat la sfârșitul meciului. Nu au fost probleme, erau și jucătorii noștri, ne-au tot încurajat. Nu a fost niciun fel de problemă. Trebuie să fim bucuroși că am câștigat la Mediaș”. 

VIDEO.  Cristiano Bergodi: „Important e rezultatul, jocul nu a mers așa cum ne-am dorit”

FOTO / Cele mai tari imagini din Gaz Metan - Craiova 

+8 FOTO

Citește și alte știri despre play-off-ul Ligii 1:

Ionel Dănciulescu, fără rețineri despre situația de la Dinamo: „E un management prost, nu trebuie să ne ascundem!”

FCSB. Bogdan Argeș Vintilă își atacă un fost elev: „Acolo n-a fost domnul Becali patron, nici eu antrenor. Să vadă cât a jucat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
prazburg1948
prazburg1948  •  04 Iulie 2020, 22:57
Postat de corectu pe 04 Iulie 2020, 07:44

Buș și M.Constantin s-au cerut afară,pentru binele Craiovei și CFR-ului.C-așa e în fotbal.La noi.Titluri luate cu șmecherii.

Corectule, fc5b a umblat cu valiza la cluj si a primit penalty-uri acordate dupa faulturi in afara careului. Apropo, parca el ciobandante a zis ca-l vrea pe Bus, de ce ar ajuta Bus Craiova sau CFR.

firaldo
firaldo  •  04 Iulie 2020, 16:43
Postat de 10aripa pe 04 Iulie 2020, 07:53

Nu sunt fan cyoby,dar vă dă fcsb cu terenul in cap

Tu esti ala care inainte de CFR - Craiova preconiza ca: "Va da CFR cu terenul in cap"?

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  04 Iulie 2020, 13:25

Sfaturi de suporter: Jocul la „ciupeala” e ca ulciorul la apa, nu merge de multe ori; Jocul la „alibi” al unora din teren daunaza grav jocului colectiv, iar eu stiu ca footbalul e joc eminamente colectiv; Jocul cu „țâțâitul” fundului de frica aduce pase la adversar,iar concentrarea pe tot parcursul jocului e obligatorie, golul greseala asteapta; Jocul vostru trebuie vazut intotdeauna ca o ramurica din pomul marii Universitatea Craiova nu numai laudat,dar si care sa umple sacul; Jocul cu curaj, intrajutorare intre jucatori, concentrare maxima ne poate duce la scopul final care pentru suporter e castigarea campionatului. Hai ca se poate! Hai Universitatea!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează