FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CRAIOVA

GAZ METAN - CRAIOVA 1-2. Sergiu Buș, interviul sezonului: „Știu că nu am voie să înjur, dar în România e voie să fim mintiți, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentați?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 21:28 / Actualizat sambata, 04 iulie 2020 01:17

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea de la Mediaș, scor 2-1, și a ajuns pe primul loc în Liga 1. Sergiu Buș (27 de ani) a fost eliminat în minutul 73 din cauza unor jigniri adresate brigăzii de arbitri.

Vezi AICI clasamentul din play-off

La finalul partidei, Sergiu Buș a oferit un interviu sincer în care și-a cerut scuze pentru cuvintele adresate și în care a vorbit deschis despre problemele de la club. 

Buș: „Avem voie să fim mintiți?”

„Îmi cer scuze echipei că am luat roșu. Am spus ceva ce nu trebuia să spun. Îmi cer scuze arbitrilor. Domnul Hațegan e unul de talie europeană, e un arbitru bun, nu merita așa ceva. Știu că nu avem voie, acum nu avem voie să ne îmbrățișăm, să scuipăm, nu avem voie să facem nimic.  Dar avem voie în România să fim neplătiți? Să fim mințiti? Să jucăm accidentați? Am fost 5 jucători cu probleme, cu accidentări. Marius Constantin sper să nu aibă ruptură, Larie a avut întindere de ligamente, Butean ajucat cu entorsă, Romeo la fel, eu cu probleme musculare. Ne-au plecat 9 colegi, am luat 3.000 de lei în 4 luni de zile”, a declarat Sergiu Buș la Look Sport. 

Sergiu Buș: „Acum vreau să mă bucur de fotbal”

„Eu mi-am prelungit contractul, vreau să joc. Pun suflet și mă exteriorizez. Am 27 de ani, o familie, am șansa să joc. De la 21 de ani până la 25 am fost accidentat. Acum am simțit că e momentul meu să mă bucur de fotbal. Sper să nu îmi dea 3 etape de suspendare, am fost și le-am cerut scuze în vestiar arbitrilor. Au dreptate, m-au filmat. Dacă primesc suspendarea asta, s-a terminat. Vreau să mă lupt la campionat, vreau stabilitate. Vreau să știu cine mă vrea”, a povestit Buș. 

VIDEO / Cristiano Bergodi: „Important e rezultatul, jocul nu a mers așa cum ne-am dorit”

+8 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Dialog cu Răducioiu despre drama lui Dinamo: „E deja retrogradată cu un pas! Mă opresc oamenii ca să mă întrebe despre această rușine inimaginabilă!”

Denis Alibec nu iartă! Replică acidă pentru Gigi Becali: „Îi plac jucătorii care îi cer voie și când fac dragoste!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
dansy
dansy  •  04 Iulie 2020, 15:16
Postat de florar pe 04 Iulie 2020, 09:50

Pe undeva ai dreptate cu arbitrii...dar o fi întâmplare că și la Craiova Gazul a fost tocata de arbitrii???? Eu întreb olteni de ce Bănci a fost iertat de galben la sfârșitul meciului???

Bai prostovane cu a fost ajutata Universitatea in ,meciurile cu Gaz metan?Vino cu fazele respective daca esti asa destept.Dar eu zic ca esti prost.Bus Si-a dorit rosu pentru ca deja a semnat cu CFR si nu dorea sa joace la Cluj.

florar
florar  •  04 Iulie 2020, 10:43

Uite ca pe gesepistii nu-i doare de situatia de la Medias!!!!Bus spune ca fotbalistii nu si-au luat banii nici cei dati de la guvern!!!!Ai dragi gesepisti sa plangem doar pentru cei 5 jucatori de la Becali!!!Cand Dan Petrescu a vorbit de probleme la CFR voi nici ca ati auzit...

florar
florar  •  04 Iulie 2020, 09:53
Postat de florar pe 04 Iulie 2020, 09:50

Pe undeva ai dreptate cu arbitrii...dar o fi întâmplare că și la Craiova Gazul a fost tocata de arbitrii???? Eu întreb olteni de ce Bănci a fost iertat de galben la sfârșitul meciului???

Bancu...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează