FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CSU CRAIOVA 1-1

Reghecampf și-a vărsat nervii pe reporter: „Serios? E o întrebare prostească!”

Gaz Metan și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1-1. Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a fost extrem de nervos în timpul interviului de la finalul partidei.
Gaz Metan și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1-1. Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a fost extrem de nervos în timpul interviului de la finalul partidei.

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2021 20:18 / Actualizat sambata, 18 decembrie 2021 20:20

Gaz Metan și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1-1. Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a fost extrem de nervos în timpul interviului de la finalul partidei. 

„Ne-am marcat singuri golul de 1-0. Țin să vă spun că sunt bucuros dintr-un motiv. La ghinionul pe care îl avem, sunt fericit că nu am ieșit cu niciun accidentat. Ivan a fost călcat pe tendon... Trecem printr-o perioadă mai dificilă. Nu aveam cum să pierdem puncte aici, la Mediaș. 

S-au întâmplat multe chestii, am avut mulți absenți, iar asta ne-a costat. Am mare încredere în jucători. Vom intra fără probleme în play-off și vom face o figură frumoasă acolo”, a spus Reghecampf, în deschiderea interviului. 

„Trădat” de cei mai experimentați fotbaliști, Reghecampf a luat o decizie radicală la Mediaș! Ce a făcut după gafa de juniori de la gol
Gaz Metan - CSU Craiova
„Trădat” de cei mai experimentați fotbaliști, Reghecampf a luat o decizie radicală la Mediaș! Ce a făcut după gafa de juniori de la gol

Reghecampf, nervos după Gaz Metan - CSU Craiova 1-1 

Laurențiu Reghecampf a fost apoi deranjat de întrebările reporterului. Prima care l-a scos din sărite a fost despre jocul slab din prima parte. 

Nu aveți cum să spuneți că am început slab! Noi am încercat să jucăm fotbal... Că se întâmplă o asemenea greșeală, asta e. Prin experiența celor doi jucători, Papp și Marius Constantin, speram să păstrăm poarta intactă. Din păcate, ne-am marcat singuri. Dar nu puteți spune asta, că am jucat slab
- Laurențiu Reghecampf

Reghecampf a izbucnit în momentul în care a fost întrebat dacă se teme pentru postul său: „Serios? Este o întrebare prostească asta pe care mi-o puneți! Eu sunt sprijinit sută la sută!”.

Reghecampf taie în carne vie la CS Universitatea Craiova 

În minutul 27, antrenorul lui CSU a făcut o dublă schimbare. Cei „sacrificați” au fost experimentații Paul Papp și Nicușor Bancu. 

„Am scos jucătorii care nu s-au ridicat la nivelul jocului. Nu contează câți ani au. Toți sunt componenții echipei, iar la ora jocului trebuie să se ridice la nivelul jocului. 

Este problema lor dacă s-au supărat, pe mine nu mă interesează acest lucru. N-am apucat să discut cu ei, pentru că am venit la interviuri. Echipa va arăta mult mai bine după pauza de iarnă. Vă vom anunța și schimbările”, a concluzionat Reghecampf.

Cum arată clasamentul din Liga 1 după Gaz Metan - CS Universitatea Craiova

VIDEO cu faza golului marcat de Ronaldo Deaconu

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

MM Stoica, atac nemilos la Dan Petrescu: „Sunt siderat! Există legi, ar trebui să fie amendat!”

Subestimat? 10 performanţe realizate de antrenorul momentului din Liga 1

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (30)
133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  19 Decembrie 2021, 15:12

Despre fotbalul jucat de Universitatea e clar echipa e blazata, e plafonata, e fara vlaga(epuizata de atata lene si rasfat) sau poate joaca la pariuri si noi ne necajim degeaba. Oricum trebuie restructuarata masiv ,nu doar schimbat antrenori. Asta chiar daca costa bani actualii patroni trebuie sa mentina la nivel inalt o emblema (un brand) dat imoral,dar cu stampila de la judecatori. Cat despre intrebarea si apoi supararea reporterului trebuie spus: Ce va suparati dragi jurnalisti si sariti ca arsi sa va aparati intre voi de parca ati fi o casta intangibila de „sfinte Maria”. Ati lansat de-a lungul timpului atatea stiri false, vorbe scoase din context sa para bombe de presa, stiri la comanda din afara sau ale patronilor de ziare ca ne-am lamurit. Cat despre comentarii ce sa mai vorbim?! Acolo e vorba si de pricepere si de materie cenusie.

sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  19 Decembrie 2021, 15:02

dupa ce am spus de antrenorii romani recte olaroiu , lucescu jr si sr apoi altii care sint prin tarile arabe etc ca au o calitate. anume ca realzeaza la cit fotbal stiu ca acum sint bine unde sint cit or mai fi pentru bani. in tara nu vor putea face nimic asa cum au incercat si in trecut. in tara nu mai sint banii de afara si *** care sa investeasca sa faca experimente. nu. in tara si-ar arata valoarea limitata asa cum antrenori tineri din tara daca ar merge in locurile celor care antreneaza pe acolo ar face meciuri la fel de bune dat fiind banii investiti si facerea pe plac cu adusul fotbalistilor. sint sclipiri de moment si conjuncturi. vor pe ultiemele sute de metrii sa faca bani si iarasi bani nimic altceva. nu au fost in stare sa antreneze in vest. lucescu a fost pe la brescia si apoi putin la internationale. restul a muncit la rusi la ucrainieni etc... si turci unde recent s-a facut de ris. olaroiu la fel cu china si arabi. s-a si grabit recent tocmai pentru a nu i se propune nationala unde bani nu sint si si-ar arata limitele. la fel si reghe. reghe face prostii si intrevat ca jucatorii gen nistor scos recent din meci de catre antrenor va atrage si altii intr-un puci . au fost antrenori mult mai buni. iar el are obligatia sa raspunda. ca nu oface si civilizat asta este treba lui. a fost intrebat corect mai cu seama ca sint esecuri si semiescuri de 7 etape. omul o fi deranjat de divort de sanatatea mamei . atunci sa isi ia concediu daca nu poate menaja .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelcc
cornelcc  •  19 Decembrie 2021, 14:52
Postat de George Adrian Popescu pe 19 Decembrie 2021, 11:26

Balasa, Constantin, Conte, Screciu, Cretu, Fedele, Ivanov, Capatana, spuneti-mi unul dintre ei pe care CFR, sau FCSB, echipe care se bat la titlu, l-ar lua în lot, fie si gratis.

Marele antrenor jiji chiar a dat bani ca sa scape de Balasa si de Cretu .... I-a “cules” Rotaru ...., altul care crede ca se pricepe la fotbal.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează