FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CSU CRAIOVA 1-1

Strigătul lui Ilie Poenaru după ce a încurcat-o pe Craiova: „Nu e ușor să mergi acasă fără bani! Sunt mai mult psiholog decât antrenor”

Ilie Poenaru / Sursă foto: Facebook Gaz Metan
Ilie Poenaru / Sursă foto: Facebook Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2021 21:00 / Actualizat sambata, 18 decembrie 2021 21:13

Ilie Poenaru (45 de ani) spune că punctul obținut de Gaz Metan cu CS Universitatea Craiova (1-1) e o adevărată minune, având în vedere problemele financiare fără precedent de la Mediaș.

Gaz Metan se îndreaptă spre faliment, cel mai recent a plătit salariul pentru luna iunie. Clubul e blocat de când nu a mai încasat bani de la primărie și de la Transgaz, iar jucătorii nu au bani să plece din România de Crăciun. Ilie Poenaru le dă credit fotbaliștilor săi, pe care îi felicită pentru prestația din meciul cu CSU. 

Mai slabi ca în primul an în Liga 1! Craiova e în genunchi: serie negativă fără precedent!
GAZ METAN - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-1
Mai slabi ca în primul an în Liga 1! Craiova e în genunchi: serie negativă fără precedent!

Ilie Poenaru: „De câteva săptămâni sunt mai mult psiholog decât antrenor”

„Putem spune că e un rezultat pozitiv, ținând cont de lucrurile care s-au întâmplat în această perioadă. Jucătorii merită felicitați. Poate nu facem un joc spectaculos, dar pentru noi în acest moment evitarea retrogradării este cea mai importantă și ne dorim să adunăm cât mai multe puncte. 

Ținând cont de problemele pe care le avem, e foarte greu să motivez jucătorii și nu pot decât să-i felicit în această situație pentru atitudinea pe care o au. De câteva săptămâni sunt mai mult psiholog decât antrenor și nu este ușor.

Momentan, acesta e stilul nostru, scopul scuză mijloacele. Am încercat să jucăm pe contraatac, dacă Vlad Morar era atent și făceam 2-0, cred că jocul era închis și luam trei puncte enorme. Eu am mai fost în această situație și la Clinceni, dar mă bucur că am un grup bun, de caracter, chiar dacă suferă”, a spus Poenaru.

Ilie Poenaru: „Nu e ușor să mergi acasă fără bani”

Nu e ușor să mergi acasă fără bani. Asta e viața! Trăim cu speranța, avem promisiuni și sperăm că Primăria și sponsorul să aprecieze eforturile noastre și să dea banii promiși

Am ieșit cu greu din vestiar, nu e ușor. În loc să ne bucurăm, e o tristețe acolo. E păcat! Mediașul reprezintă ceva, a făcut și performanță și cred că dacă strângem rândurile și ajutăm clubul, putem să facem lucruri frumoase aici”, a declarat Ilie Poenaru, la microfonul Look Sport, la finalul partidei cu CSU Craiova. 

Cum arată clasamentul din Liga 1 după Gaz Metan - CS Universitatea Craiova

Citește și alte știri de actualitate: 

ANALIZĂ GSP Mai slabi ca în primul an în Liga 1! Craiova e în genunchi: serie negativă fără precedent!

Situație disperată în Liga 1 » Neplătit de 5 luni, jucătorul nu are bani de avion: „Nu pot pleca din România!”

AFAN s-a oferit să-l ajute pe fotbalistul blocat în România » Până la urmă, a plătit soția: „Nici în Malaezia nu se întâmplă așa ceva”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
380912830348081
Gogu Steriade  •  19 Decembrie 2021, 07:27

Nu-ți face griji Poenarule, ca va salvează statul, prin firmele lui de gaze, asa cum a făcut-o de fiecare dată!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează