FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

GAZ METAN - DINAMO 1-0 // GALERIE FOTO Imagini SENZAȚIONALE din vestiarul medieșenilor: Ioan Mărginean s-a dezbrăcat și a făcut spectacol alături de jucători

Captură TV Telekom Sport +7   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 18:36

Gaz Metan Mediaș a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, și și-a asigurat prima calificare în play-off. Va fi, totodată, pentru prima oară în istorie când Gazul va termina în primele 6 echipe ale campionatului.

Formația aflată în continuare în insolvență a risipit încă din prima repriză emoțiile în meciul cu Dinamo, echipă care nu s-a mai ridicat la înățimea prestației din derby-ul cu FCSB (2-1). Golul lui Cardoso din prima repriză a fost de ajuns pentru ca formația lui Edward Iordănescu să obțină biletele pentru play-off.

Fluierul final a declanșat o bucurie de nedescris în rândul fotbaliștilor lui Gaz Metan. Aceștia au celebrat pe teren, alături de fani, iar apoi au mutat bucuria în vestiar. La bustul gol, jucătorii lui Iordănescu junior au dat tonul petrecerii, apelând la o scandare devenită celebră la echipele din România: „Să vină banii la băieți!”

În horă a intrat și Ioan Mărginean, exuberantul președinte al medieșenilor. Euforic peste măsură, acesta s-a dezbrăcat la rândul său, renunțând la ținuta office și participând și el la baia de șampanie pornită în vestiar.

+3 FOTO
  • Capturi TV Telekom Sport

Vezi și: 

Viitorul e OUT din play-off! Moment de răscruce pentru campioana din 2017: 3 întrebări despre viitorul echipei lui Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  24 Februarie 2020, 06:16

pai cum e prima data cand termina pe 6? Cand au jucat cu Mainz pe cat au terminat? Nu cumva tot pe 6?

alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Februarie 2020, 04:24

Marginean,chiar daca e dinamovist , imi face placere sa-l aud cand are ceva de spus . E ok ! A invins echipa lui ionut , nepotul lui nea costicã

steaua.libera
steaua.libera  •  23 Februarie 2020, 21:57

Mărginean, socios la Dinamo. Dinamo pierde la Mediaș și trimite Gazul în play Off

Vezi toate comentariile (7)
Comentează