FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 4-1

Uhrin a cedat: „E imposibil să continuăm așa! Nu pot să explic”

Gaz Metan a învins-o pe Dinamo, scor 4-1. Dusan Uhrin, antrenorul „câinilor”, nu a găsit explicații pentru jocul dezastruos al echipei sale.
Gaz Metan a învins-o pe Dinamo, scor 4-1. Dusan Uhrin, antrenorul „câinilor”, nu a găsit explicații pentru jocul dezastruos al echipei sale.

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 22:53 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 22:59

Gaz Metan a învins-o pe Dinamo, scor 4-1. Dusan Uhrin, antrenorul „câinilor”, nu a găsit explicații pentru jocul dezastruos al echipei sale.

Toate detaliile despre Gaz Metan - Dinamo 4-1, AICI!

„Este o situație dificilă. Trebuie să vorbim cu jucătorii, rezultatul e foarte rău pentru noi. Am început prost meciul și am primit goluri foarte ușor. Situația e rea. E foarte greu și pentru mine. 

Am făcut greșeli catastrofale! Nu înțeleg cum e posibil, nu pot să explic. Am încredere în jucători, ne trebuie un pic de noroc. Am avut și noi ocazii, Nemec a lovit bara, au fost și câteva faze de penalty. 

Fiecare meci pentru noi e la fel, trebuie să obținem puncte pentru a rămâne în prima ligă. Trebuie să schimbăm ceva, pentru că așa e imposibil să continuăm”, a declarat Uhrin la Telekom Sport.

Dinamo, pe loc direct retrogradabil!

Cifre HORROR pentru Dinamo:

  • Dinamo a stabilit deja recordul de înfrângeri, 19 la număr. În ediția precedentă, roș-albii au avut 17 eșecuri, iar în 1997-1998 - 14.
  • Atacanții formației au strâns 14 etape fără să înscrie în Liga 1.
  • Dinamo nu a mai învins de 13 etape, răstimp în care a adunat doar 3 puncte și a marcat de 4 ori (Filip, Achim, Sorescu și Grigore).

Citește mai multe știri despre Gaz Metan - Dinamo 4-1:

Greșeli majore în Gaz Metan - Dinamo! Arbitrul n-a văzut două penalty-uri EVIDENTE

Evoluție stelară în Gaz Metan - Dinamo! Deaconu i-a îngenuncheat pe „câini”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
pitea1982
pitea1982  •  24 Aprilie 2021, 14:36

Jucatorii s-au vandut, bagati juniorii si va salvati

kensan.gmm
kensan.gmm  •  24 Aprilie 2021, 13:47
Postat de mailman.two pe 24 Aprilie 2021, 11:48

si eu cred ca 3-5-2 ar fi bun! numai ca atacul depinde de urcarile mijlocasilor!! Si sa nu se mai paseze inapoi! Lucrurile sunt simple, dar greu de ajuns la ele....

Nu poti sa joci 3-5-2 cu Anton, Gol si Achim. Fi serios .. ai nevoie de alt tip de mijlocasi pentru sistemul ala , pana si Gazul joaca 3-5-2 dar nu poti compara mobilitatea lui Alceus /Pambou si Velisar cu mobilitatea celor de mai sus.. niciodata.

calinescu_
calinescu_  •  24 Aprilie 2021, 12:47

ASTA E BLESTEMUL LUI NEAGOE ...!!!! DUSHAN A FOST VARZA PESTE TOT UNDE A ANTRENAT ...!!! CONDUCEREA NOASTRA E PRAF , CU TRANSFERURI DE DOI BANI , CU ANTRENORI DE DOI BANI, CU AMICALE FORTATE GEN DINAMO KIEV IN LOC SA LASE ECHIPA SA SE PREGATEASCA IN LINISTE. PAREREA MEA ESTE CA NU PUTEM EVITA RETROGRADAREA....!!! TREBUIE SA NE PREGATIM PENTRU LIGA A II A SI SA REUSIM O PROMOVARE RAPIDA. ASTA BINEINTELES CU O CONDUCERE COMPETENTA ....!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează