FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO

FOTO Arbitraj HORROR în Gaz Metan - Dinamo! Arbitrul n-a văzut TREI penalty-uri și a dat un ROȘU aiurea

În minutul 3 al meciului Gaz Metan - Dinamo, medieșenii ar fi trebuit să primească un penalty.
În minutul 3 al meciului Gaz Metan - Dinamo, medieșenii ar fi trebuit să primească un penalty.

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 20:30 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 23:34

Iulian Călin a avut o prestație dezastruoasă în Gaz Metan - Dinamo, scor 4-1, meci în care nu a observat 3 penalty-uri și a acordat un cartonaș roșu gratuit.

Urmărește AICI desfășurarea meciului Gaz Metan - Dinamo

În lipsa VAR-ului, continuă erorile de arbitraj în Liga 1. Ultima „victimă”: partida Gaz Metan - Dinamo din runda #3 a play-out-ului din Liga 1.

3e nota primită de „centralul” Iulian Călin pentru prestația dezastruoasă de la Gaz Metan - Dinamo

Gaz Metan - Dinamo: trei penalty-uri neacordate

1. În minutul 3, Ronaldo Deaconu a centrat din flancul stâng pentru Sergiu Ciocan, fotbalistului Gazului avea prim-planul în duelul cu Steliano Filip, a jucat balonul cu capul și, ulterior, a primit o tibie în plină figură din partea fundașului dinamovist.

Ciocan s-a resimțit pentru câteva zeci de secunde, elevii lui Teja au cerut vehement lovitură de la 11 metri, însă „centralul” Iulian Călin, excelent plasat, a dictat repunere din 6 metri. 

  • Verdictul specialistului: DECIZIE GREȘITĂ! Trebuia acordat penalty pentru Gaz Metan. Un fost arbitru FIFA a comentat faza pentru GSP.RO: „Se impunea acordarea unei lovituri de pedeapsă! Nu trebuia acordat cartonaș roșu, nu este o intrare violentă și nu încearcă să îl lovească intenționat”.

2. În minutul 24, la scorul de 1-0, Iulian Călin nu a observat un fault în careul medieșenilor. Yuri îl șterge cu crampoanele pe pulpă pe Albentosa. Spaniolul cade, însă nu primește nimic

  • Verdictul specialistului: DECIZIE GREȘITĂ! Trebuia acordat penalty pentru Dinamo. „E o lipsă de apreciere a lovirii balonului. Lovește adversarul, deci este un fault evident”, a comentat Constantin Zotta, fost arbitru FIFA, la TV Telekom Sport.
Arbitraj HORROR în Gaz Metan - Dinamo! Arbitrul n-a văzut TREI penalty-uri și a dat un ROȘU aiurea

3. Spre finalul primei reprize ('42), la scorul de 3-1, și „câinii” trebuiau să primească o lovitură de la 11 metri. Centrarea lui Paul Anton a fost respinsă, cu cotul, de Mihai Butean. Deși a avut inițial brațul lipit de corp, fundașul Gazului a depărtat mâna pentru a juca balonul. Nici de această dată Călin nu a luat decizia corectă.

  • Verdictul specialistului: DECIZIE GREȘITĂ! Trebuia acordat penalty pentru Dinamo. Un fost arbitru FIFA a comentat faza pentru GSP.RO: „Penalty clar! Butean duce în mod evident brațul spre minge”.
Arbitraj HORROR în Gaz Metan - Dinamo! Arbitrul n-a văzut TREI penalty-uri și a dat un ROȘU aiurea
Captură Look Sport

Gaz Metan - Dinamo: Andrei Blejdea eliminat degeaba

Andrei Blejdea, introdus la pauză, a fost eliminat în minutul 65! A văzut primul galben în minutul 48. Aflat în careul Gazului, mijlocașul lui Dinamo a forțat un penalty când a simțit piciorul lui Moura, care nu i-a provocat căderea. „Centralul” a considerat că Blejdea a simulat și i-a acordat „galben”. A fost trimis la cabine pentru cumul de cartonașe galbene în minutul 65, după un fault de joc comis asupra lui Baco.

  • Verdictul specialistului: DECIZIE GREȘITĂ! Blejdea nu trebuia eliminat. „Mi se pare că primul cartonaș galben este arătat corect. Se vede cum Blejdea se aruncă și nu este o acțiune provocată de adversar. Nu este împiedicat de Moura. Al doilea cartonaș este foarte ușor acordat. E o piedică, dar mi se pare prea puțin pentru al doilea galben”, a spus Constantin Zotta, fost arbitru FIFA, la TV Telekom Sport.
Arbitraj HORROR în Gaz Metan - Dinamo! Arbitrul n-a văzut TREI penalty-uri și a dat un ROȘU aiurea
Captură Look Sport

O singură decizie importantă a fost corectă

Până la final, Iulian Călin a „nimerit” un penalty: cel acordat pentru Gaz Metan în minutul 85, când Filip l-a călcat pe tendon pe Romeo. Chamed a transformat de la 11 metri pentru 4-1.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo, penultima în Liga 1! Mulțescu, avertisment în direct » De ce se teme fostul tehnician al „câinilor”

Gardoș, perioadă de coșmar în Liga 1: „Am avut probleme cu antrenorul” » Ce spune despre revenirea la FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
csaba
csaba  •  24 Aprilie 2021, 20:01

Nu-l mai plângeți cu lacrimi de crocodil Dinamo, anul trecut trebuia să pice dar l-a salvat federația, iar la meciul cu Mediaș nu arbitrii au fluierat aiurea ci bucureștenii au fost catastrofă, singurul meci în care s-au dăruit și au jucat ceva a fost cu CFR, (probabil li sa promis niște premii babane de la gigi) a fost singurul *** în tot campionatul, și apoi mai cumpărați și voi niște lunete să vedeși cum cad ca frunzele uscate jucătorii de la dinamo și steluța *** penalti, să fiți iubiți dragi suporteri ai lui Dinamo !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cunoscatorul13
cunoscatorul13  •  24 Aprilie 2021, 15:05
Postat de Alexandru Cristian Vasile-Bugarin pe 24 Aprilie 2021, 13:34

Zicea cineva că Dinamo e martelată de arbitri de 6-7 ani. De fapt situația e mai veche. Dinamo a pierdut campionate pe mâna arbitrajelor ticăloase comandate de Ligă, CCA și GSP. Toți acești securiști vor să se scoată atacând "echipa securității" in vreme ce echipa Ceaușeștilor, ulterior a lui Becali, e regina balului. Rușinos!

si ultimul titlu cum l-a castigat ?:))asta nu se pune ,a?

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  24 Aprilie 2021, 13:34

Zicea cineva că Dinamo e martelată de arbitri de 6-7 ani. De fapt situația e mai veche. Dinamo a pierdut campionate pe mâna arbitrajelor ticăloase comandate de Ligă, CCA și GSP. Toți acești securiști vor să se scoată atacând "echipa securității" in vreme ce echipa Ceaușeștilor, ulterior a lui Becali, e regina balului. Rușinos!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează