FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 0-1

Jucătorii pe care Cornel Dinu nu-i mai vede la Dinamo: „E supărat pe zgardă. Nu mai avea ce să caute”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 23:13 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 23:35

După victoria chinuită a lui Dinamo cu Gaz Metan, 1-0, Cornel Dinu nu i-a menajat pe jucătorii lui Dusan Uhrin jr.

„Procurorul” a criticat jocul prestat de formația alb-roșie și a luat la țintă mai mulți jucători: Andrei Radu, Steliano Filip, Alexandru Răuță și Gabi Torje. Fostul antrenor a lăudat un singur jucător, pe Antonio Bordușanu (20 de ani).

Cum arată primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo: „Mi-a venit rău! Câini cu solzi, rechini, gladiatori, orci”
DINAMO
Cum arată primele propuneri pentru noua siglă a lui Dinamo: „Mi-a venit rău! Câini cu solzi, rechini, gladiatori, orci”

Cornel Dinu, nemilos cu jucătorii lui Dinamo

„Echipa a fost azi mai apropiată de adevăr. Pentru mine e o enigmă Andrei Radu, care am auzit că are un salariu de 8.000 de euro şi a fost înlocuit de Steliano Filip, care a fost supărat pe Dinamo, pe câini, pe zgardă. Nu ştiu dacă mai avea ce să caute la Dinamo. Acelaşi lucru și în cazul lui Răuţă și Torje. 

Azi au jucat împotriva unui echipe despre care nu are sens să mai discutăm. E inadmisibil la ce s-a ajuns în fotbalul nostru. În această așezare n-am remarcat faze construite. A fost o întâmplare tot ce a fost ocazie. 

Din câte văd eu la ora actuală, singurul jucător care ar mai promite la Dinamo este Borduşanu. În rest, e cam aceeaşi situaţie. Este foarte greu de gândit că Dinamo se mai poate îndepărta de baraj”, a spus Dinu în emisiunea Sport Report, moderată de Dan Udrea la Orange Sport.

Am ratat o grămadă de șanse. Am simțit că va fi un meci greu la Mediaș. E o echipă care are jucători tineri, care au luptat. În plus, și terenul a încetinit jocul. Mă gândeam că dacă vom marca repede vom reuși să înscriem mai mult, dar nu a fost așa. 

Trebuie să mai muncim. Încă nu este suficient. Acum vom avea două zile libere și după aceea ne vom antrena din greu
- Dusan Uhrin jr., antrenor DInamo

Citește și: 

„Câinii” nu s-au găsit nici pe teren, nici la declarații » „Nu e ușor cu Gaz Metan” versus „Rușinos!”

Uhrin jr. a făcut schimbare în minutul 90+4 cu Gaz Metan: „Am simțit că va fi greu. Terenul ne-a încetinit”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
vraca56
vraca56  •  24 Aprilie 2022, 07:03

multumim de logica de analiza de iarba-i verde broasca-i verde rezulta ca broasca-i iarba. multumim din suflet domnu' general. sintem absolut inlemniti de felul cum analizati. oricum fotbalistii sint mai putin vinovati decit ilievici ion si nu au trucat istoria ca el. mare curaj si mare luminare la tot ce ati spus. pffffffffffffffff

emil1986
emil1986  •  23 Aprilie 2022, 09:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redbuldog
redbuldog  •  23 Aprilie 2022, 09:23

De acord nea Vinule,ciorba a fost reincalzita de prea multe ori,pentru a mai fi comestibila..! Pe linga,valoarea indoielnica a multor jucatori,acum Dusan incearca sa gaseasca o formula ,,magica" pentru o evolutie decenta la baraj,dar se pare ca nu-i prea iese experimentul..!Eu as miza,mai mult pe Patriche,cu Moura pe stanga si Gradinaru mai sus,pe flanc,in atac Irobisso si Morar,sunt bunicei,dar mai trebuie lucrat si la relatiile de joc..

Vezi toate comentariile (14)
Comentează