FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Antrenorul face un pas în spate, din cauza situației fără ieșire: „I-am anunțat. În condițiile astea o să renunț! Mă retrag!”

Fotbaliștii lui Gaz Metan părăsesc gazonul Arenei Naționale, după meciul cu Rapid / FOTO: Imago-Images
Fotbaliștii lui Gaz Metan părăsesc gazonul Arenei Naționale, după meciul cu Rapid / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 19:43 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 20:24

Gaz Metan a fost penalizată cu două puncte, din cauza datoriilor, după cum anunța GSP.ro încă de miercuri. Antrenorul Ilie Poenaru (45 de ani) amenință că părăsește echipa, dacă problemele nu sunt rezolvate rapid. 

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis să o depuncteze pe formația antrenată de Ilie Poenaru, din cauza datoriilor pe care le are către Ronaldo Deaconu, jucător care a plecat de la Gaz Metan pe 27 ianuarie. 

„Ai lucra cu Gigi Becali la FCSB?” » Eschiva lui Marius Croitoru: „După ce îl dă pe el afară, ne mai gândim”
BOTOȘANI
„Ai lucra cu Gigi Becali la FCSB?” » Eschiva lui Marius Croitoru: „După ce îl dă pe el afară, ne mai gândim”

Antrenorul Ilie Poenaru și-a pierdut speranța. Spune că astăzi ar fi trebuit să aibă loc o ședință vitală, între reprezentanții primăriei din Mediaș, cei ai Romgaz și cei ai Transgaz. Discuțiile au fost amânate.

Ilie Poenaru: „I-am anunțat că o să renunț”

„Au fost luate niște angajamente, iar domnul primar a răspuns că săptămâna viitoare va mai intra un salariu. Până atunci sigur mai pierdem puncte... Mai sunt 70.000 de euro datorii către Mihai Teja și staff-ul lui, iar către Lukasz Gikiewicz e un termen prin martie.

E o situație foarte grea, foarte delicată. Vă spun sincer, i-am anunțat că în vazul în care se mai iau două puncte, eu o să renunț, o să mă retrag. 

Jucătorii au ajuns la saturație, mi-e greu să îi mai motivez. ei au stat, au răbdat, au așteptat. Dar acum nu se poate. Acum, doar staff-ul și echipa mai dorește. Pe ceilalți nu știu cât îi mai interesează”, a spus Ilie Poenaru, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Explicația e că sunt multe datorii din urmă, sunt datorii din spate, de pe timpul domnului Mărginean. Astea sunt explicațiile pe care le primim. Nu știu dacă sunt 3 milioane de euro, cât se vehiculează.
- Ilie Poenaru, antrenor Gaz Metan 

Gaz Metan, pe loc de „baraj” în Liga 1

Gaz Metan ocupă locul 14 în Liga 1. În urma depunctării dictate astăzi, medieșenii vor rămâne cu 22 de puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Probleme fără sfârșit la Dinamo » S-a accidentat și riscă să rateze restul sezonului regulat

EXCLUSIV Vești bune la CFR! Jucătorii și-au primit astăzi salariile + acțiunea de insolvență a fost blocată de instanță

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
4173677642673760
Ion Mihaela  •  12 Februarie 2022, 11:11

Vino la Dinamo in locul lui Stoican, ca se plateste la zi tot

paolo19
paolo19  •  12 Februarie 2022, 06:51

Stimate Redactor Șef, cum este posibil ca o persoana angajata și plătită în calitate se ziarist, sa creeze o asemenea fraza: "Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis să o depuncteze pe formația antrenată de Ilie Poenaru"...

 •  11 Februarie 2022, 22:15

stai ba chil poenare ca,cum il platiti pe deaconu cum va recuperati cele 2 puncte. s-au grabit prostii de la federatie. ca doar nu o sa ramaneti cu punctele luate si cu banii dati spre deaconu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează