FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SEPSI 0-0

Concluziile și planurile lui Ilie Poenaru, după un nou rezultat pozitiv cu Gaz Metan: „E primordial să facem asta!”

Ilie Poenaru / foto: GSP
Ilie Poenaru / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 20:14 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 20:44

Gaz Metan și Sepsi au încheiat la egalitate, 0-0, în penultimul meci al rundei #10 din Liga 1. Ilie Poenaru, antrenorul medieșenilor, a vorbit după meci despre aspectele pe care ar vrea să le îmbunătățească la echipa lui. 

„E un punct câștigat prin muncă, atitudine și sacrificiu. Mă bucur că n-am primit gol și am arătat bine defensiv. Dar avem mult de lucrat la partea ofensivă. Jucătorii merită felicitați pentru atitudine. Au jucat bine contra unei echipe agresive și cred că, una peste alta, e un rezultat echitabil. Trebuie să fim optimiști. 

Cât timp muncim și suntem serioși, cu picioarele pe pământ, lucrurile încep să meargă. Trebuie să avem mai multă încredere, mai mult tupeu pe faza ofensivă. O să vedeți că în perioada următoare vom arăta diferit. E primordial să stăm bine din punct de vedere mental, să avem mai multă încredere. 

S-a acumulat oboseală, iar jucătorii au fost afectați după meciul din Cupă. Avem timp să ne refacem și să arătăm bine pentru meciul de la Cluj”, a spus Poenaru, în direct la Look Sport.

Cum a comentat Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi

„În a doua repriză am avut mingea, am avut multe atacuri, doar că am greșit de multe ori ultima pasă. A fost ocazia aceea mare a lui Ștefănescu, a ratat și a rămas 0-0”.

Trebuie să facem mai mult în ultimii 20 de metri ca să câștigăm. Gaz Metan a fost o echipă organizată foarte bine, a căutat să ne blocheze, iar când ne-am eliberat nu am știut să profităm”.

„Au plecat 12 jucători în vară, nu poate fi simplu să schimbăm atât de mult. Au dispărut inclusiv titulari pe care nu aveam cum să-i păstrăm, în condițiile în care primiseră oferte bune. E de lucru, trebuie să-i integrăm pe jucătorii noi, să omogenizăm echipa”. 

Vezi și alte știri de actualitate:

Gaz Metan - Sepsi OSK 0-0 » Campioana egalurilor! Covăsnenii ajung la a cincea remiză la rând și rămân în subsolul clasamentului

VIDEO Arădenii, scandalizați de imaginile din vestiarul oaspeților, după UTA - CFR Cluj

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  28 Septembrie 2021, 03:44
Postat de gazistu pe 27 Septembrie 2021, 23:12

da, in momentul de fata, la ce forma are Gazu„, e 1 punct castigat. Doar Pepsi a jucat, noi ne-am aparat, si am iesit pe contra-atac!

poate ne revenim sa mai jucam si noi fotbal ca nu avem lot slab.

gazistu
gazistu  •  27 Septembrie 2021, 23:12
Postat de leu.mr pe 27 Septembrie 2021, 20:57

0-0 acasa este un rezultat pozitiv ?

da, in momentul de fata, la ce forma are Gazu„, e 1 punct castigat. Doar Pepsi a jucat, noi ne-am aparat, si am iesit pe contra-atac!

dora
dora  •  27 Septembrie 2021, 21:41
Postat de leu.mr pe 27 Septembrie 2021, 20:57

0-0 acasa este un rezultat pozitiv ?

La cât de prost au putut juca se poate spune că au câștiga un punct norocos.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează