FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - UTA 1-2

Gaz Metan - UTA 1-2 » Arădenii profită de gafele lui Buzbuchi și sunt la două puncte de play-off! Clasamentul

UTA a învins-o pe Gaz Metan, scor 2-1, în runda cu numărul 25 din Liga 1.
UTA a învins-o pe Gaz Metan, scor 2-1, în runda cu numărul 25 din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2021 14:20 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 14:23

UTA a învins-o pe Gaz Metan, scor 2-1, în runda cu numărul 25 din Liga 1.

Vezi AICI programul etapei #25!

Arădenii au deschis repede scorul în Ardeal. Liviu Antal a profitat de o lipsă de sincronizare între Velisar și Buzbuchi și a împins mingea pe lângă goalkeeperul medieșenilor. Balonul a intrat în poartă în secunda 44! 

Gaz Metan a reușit să revină până spre final. Yuri Matias, nepermis de liber în careu, a fructificat centrarea lui Chamed ('76) pentru 1-1. 

În cele din urmă, UTA a „arestat” toate punctele. Ioan Hora a marcat la capătul unei faze încurcate în careul advers ('81). Principalul vinovat: același Buzbuchi, care a ratat o intercepție.

După această victorie, prima după 3 egaluri, UTA se apropie la două puncte de play-off. Gaz Metan „bifează” a 3-a înfrângere consecutivă în Liga 1.

Clasament Liga 1:

Gaz Metan - UTA 1-2

Gaz Metan - UTA, echipe de start

GAZ METAN: Buzbuchi - De Moura, Baco, Matias, Velisar - Alceus, Da Silva - Chamed, Deaconu, Valente - Nițu
REZERVE: Pleșca, Butean, Trif, Larie, Horșia, Oliveira, Morar, Sambu, Sarr
ANTRENOR: Mihai Teja

UTA ARAD: Balauru - Peteleu, Melinte, F. Ilie, Shliakov - Antal, Vorobjovas, Isac, Rusu - A. Petre, Figueira
REZERVE: Mociu, Tomozei, Tescan, Voinea, C. Rus, Buhăcianu, I. Hora, Miculescu, N. Roșu
ANTRENOR: Laszlo Balint

Stadion: Municipal, Mediaș
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / Asistenți: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) și Vatamanu Cosmin (Bucureşti)

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Presiuni, șantaj și calcule ciudate făcute de FCSB: împărțirea controversată a banilor din transferul lui Man! „MM Stoica zicea: «Terminați! Ne dă Becali afară pe toți!»”

Acuzaţii de blat după Gaz Metan - CFR 0-1: „Daţi-mi voie să mă gândesc la orice!” » Cifrele alimentează suspicinile: trupa lui Teja a fost surprinzător de „cuminte” spre deosebire de alte jocuri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
mosvasile
mosvasile  •  28 Februarie 2021, 11:36

Cica „UTA a profitat de gafele lui Buzbuchi”!Buzbuchi?Nu e ala care in meciul cu CFR a aparat„ca un leu”?Dar de ce-o fi aparat el ca un erou in meciul cu rivala fcsb-ului si ca un...in meciul cu UTA?Adica echipa care -sa vezi potiveala-castigase si la Clinceni(unde inscrisese tot din min.1)?Dar Buzbuchi asta nu vine de la Viitorul?Si nu e si el makidon?In fine,dar de ce tine mortis cuviosul Gheorghe, sa ia cu el in play off(si)pe UTA?

arad4ever
arad4ever  •  28 Februarie 2021, 08:31

Hai ca esti tare rau :))) ...ii compatimesc pe saracii suporteri ai Gazului , odata sunt acuzati ca *** la CFR , hopa ca para altul care ii acuza ca sunt sclavii FCSB-ului , stai ca vine acusi Craiova si alte discutii .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  27 Februarie 2021, 20:55

Meci in cadrul cooperativei lui Becali!UTA a fost cooptata in cooperativa de cand cu afacerea Man si sta in joc de glezne sa se indure baskan-ul sa le dea cei 11%!Iar baskan-ul cel priceput la afaceri,le-a zis sa o lase mai „la vara”cu banii,iar el ii va baga in...play off!Si sa vezi potriveala:UTA a castigat(ea care nu mai castigase la nimeni de zece etape), cu 3-0 la ...Clinceni(care nu mai puerduse de zece etape)!Si a mai castigat la Gaz Metan,echipa asflata in cooperativa de ani de zile,baskan-ul cel milostiv salvandu-i de la faliment!Dar si Gaz-ul a fost „recunoscator” luptandu-se cu indarjire sa puna piedici CFR-ului!Dovada si palmaresul Gaz-ului cu CFR-mai ales pe terenul CFR!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează