FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GAZ METAN // VIDEO EXCLUSIV Ioan Mărginean a izbucnit în plâns la GSP Live, după ce e echipa sa a ajuns în play-off: „Suntem chiriași în propriul oraș”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 19:47

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, a fost în mare formă după succesul cu Dinamo, 1-0, care le-a asigurat ardelenilor prima calificare în play-off din istorie.

După ce a făcut show în vestiar, unde s-a dezbrăcat și a cântat la bustul gol alături de jucători, Ioan Mărginean a intrat în direct la GSP Live, total copleșit după ziua care a decis ultimele două echipe calificate în play-off. 

Oficialul ardelenilor s-a plâns și de tratamentul la care echipa sa a fost supusă de Primăria din Mediaș, dar și de către sponsorul principal. 

„Am fost aproape un campionat întreg în primele 6. Nu mai zic nimic de politicieni...nu dau în ei, dar nu îi iubesc, că nu m-au ajutat cu nimic. Sperăm să nu vă dezamăgim și să facem o figură frumoasă în play-off. 

Nici nu mai știu ce am făcut în vestiar. Îmi cer scuze, băieții ăștia chiar au crezut în ei...(izbucnește în plâns). Acum avem puțină liniște să ne creionăm un lot pentru sezonul viitor, să avem un buget clar. 

Noi suntem într-un oraș în care Primăria nu e altăuri de noi. Transgaz (n.r - sponsporul echipei) vrea să mărească chiria la stadion. Ce antrenor poate să accepte așa ceva? Eu sunt chiriaș în propriul oraș”, a declarat Ioan Mărginean, la GSP Live.

Vezi și: 

GALERIE FOTO Imagini SENZAȚIONALE din vestiarul medieșenilor: Ioan Mărginean s-a dezbrăcat și a făcut spectacol alături de jucători

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
229895201308424
Marius George  •  23 Februarie 2020, 20:19

Se vede un om care pune suflet!

581534618615543
Robert Ivan  •  23 Februarie 2020, 20:11

Ioan Mărginean a jucat la Dinamo in anii 80.

839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  23 Februarie 2020, 20:11

sa mareasca chiria de la 98.ooo lei la 99.000 lei ....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează