FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Gazeta i-a monitorizat pe cei 3 mijlocaşi defensivi ai Rapidului în amicalul de la Buzău » Tot Lazăr e numărul 1

Costin Lazar intr-un duel incins din Cupa Romaniei
Costin Lazar intr-un duel incins din Cupa Romaniei

Articol de , - Publicat sambata, 19 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 februarie 2011 23:08

Chiar dacă a venit Olberdam, iar Costin nu a semnat prelungirea angajamentului, căpitanul rămîne prima variantă pentru postul de închizător. Grigore ar fi a treia soluţie

Marius Şumudică s-a decis: Costin Lazăr va fi om de bază în retur, deşi peste 3 luni va deveni liber de contract. În acest moment, în lotul giuleştenilor, mai sînt încă doi fotbalişti ce pot evolua la închidere, Nicolae Grigore (27 de ani) şi Olberdam de Oliveira (26 de ani), însă amîndoi au arătat în amicalul cu Gloria Buzău (1-0) că, cel puţin acum, sînt sub Lazăr.

Toţi cei trei mijlocaşi au evoluat cîte o repriză, în prima parte Grigore, iar în mitanul secund Lazăr şi Olberdam. Primul a ieşit mult la primire, însă nu şi-a asumat mai deloc responsabilitatea, preferînd să paseze simplu către cel mai apropiat coleg. D-asta a şi strîns cele mai bune pase reuşite. Căpitanul a insistat cu mingi către jucătorii din ofensivă şi a ieşit în dese rînduri cu mingea la picior, driblîndu-şi adversarii. Olberdam a impresionat prin agresivitate şi viteză de reacţie, a mai şi driblat, însă a avut multe momente în care s-a ascuns după adversar, fiindu-i parcă teamă să primească mingea.

Ignorat de Şumi
Dacă la Olberdam şi la Grigore nu s-a ferit să strige, lăudîndu-i şi reproşîndu-le cînd au gafat, Şumudică nu a comunicat mai deloc în timpul meciului cu Lazăr. Brazilianul a fost fotbalistul care a primit cele mai multe felicitări, în vreme ce Grigore s-a ales cu criticile. "Intră, mă, cu ea în centru, nu-ţi mai fie frică!" şi "Nu mai pasa în lateral!" au fost strigătele pe care Şumi i le-a adresat lui Grig.

Cifrele celor trei în amicalul cu Buzău

Jucător Minute Baloane jucate Recuperări Pase bune Pase la adversar
C. Lazăr 45 30 14 12 4
Olberdam 45 24 10 9 5
N. Grigore 45 33 7 20 6



Hizo îl critică pe Ioniţă
Antrenorul care l-a promovat pe Alexandru Ioniţă (21 de ani) la prima echipa a Rapidului, Viorel Hizo, spune că atacantul s-a grăbit să plece în Germania: "Alex a plecat prea devreme din Giuleşti. Eu l-am promovat de la juniori şi vă pot spune că el nu era copt nici pentru Liga 1, dar pentru Bundesliga! Mai trebuia să rămînă un an pentru a se maturiza". Ioniţă e lăsat de Koln să plece împrumut pînă la vară şi ar putea ajunge la Timişoara, fiind refuzat de rapidişti.

Amical cu Astra
Giuleştenii vor juca azi o nouă partidă de pregătire cu Astra Ploieşti, locul 9 în Liga 1 Bergenbier. Meciul se va disputa de la ora 13:00, pe terenul prahovenilor, şi va fi liveTEXT pe GSP.ro. Cu această ocazie, căpitanul ploieştenilor, Gheorghe Rohat (36 de ani), se va retrage din activitatea de fotbalist. E ultima partidă înaintea reluării campionatului, Rapid urmînd să joace în Giuleşti vineri, 25 februarie, de la ora 20:30, cu Unirea Urziceni.

Spadacio îi critică pe români
Juliano Spadacio (30 de ani) e şocat de limbajul obscen şi de ipocrizia pe care le-a găsit în România. "Îmi e ruşine să spun care au fost primele cuvinte pe care le-am învăţat în limba voastră. Aşa multe înjurături ca la voi nu am auzit nicăieri. În plus, nu îmi place ipocrizia românilor. Am întîlnit foarte mulţi oameni aici, la voi, care una spun în faţă, iar alta fac pe la spate", s-a plîns mijlocaşul în "Click".

Duarte tot nu vine
Chiar dacă a avut cîştig de cauză la LPF şi urmează să-şi primească banii restanţi de la FC Braşov, suma pe care portughezul a susţinut că Dinu Gheorghe trebuie să i-o achite, Rui Duarte le-a transmis giuleştenilor că va reveni în Giuleşti doar cînd suma va fi în contul său. "Pînă nu am banii, nu mă întorc", a spus lusitanul. Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a stabilit că braşovenii trebuie să-i achite lui Duarte 36.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează