FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Ai jucat la Steaua sau la FCSB? George Ogăraru: „Dacă cineva îți plătește salariul, îți este stăpân?”

George Ogăraru, în perioada în care juca la FCSB
George Ogăraru, în perioada în care juca la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 09:48 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 15:44

George Ogăraru, 41 de ani, actualul manager de la CSA Steaua, a primit o întrebare frontală de la un urmăritor al emisiunii GSP Live. Fostul fundaș dreapta a fost rugat să spună pentru ce echipă a jucat dintre Steaua și FCSB. 

Cu o zi înaintea duelului orgoliilor dintre CSA Steaua și FCSB 2 din Liga 3, George Ogăraru a fost invitat la emisiunea lui Costin Ștucan, unde a oferit ultimele detalii din interiorul echipei Armatei. Rivalitatea dintre cele două echipe care pretind că sunt adevărata Steaua a născut o întrebare incomodă pentru Ogăraru: „Pentru ce echipă ai jucat? Steaua sau FCSB”? 

George Ogăraru: „Am jucat cu Steaua pe piept”

„Gigi Becali m-a găsit acolo. Nu am fost cumpărat sau luat din altă parte. Eram printre cei mai slab plătiți și s-a făcut profit cu mine. 

Eu m-am format la Steaua Armatei, de la vârsta de 9 ani, din 1989. E o mare problemă atunci când confunzi lucrurile și crezi că, dacă cineva îți plătește salariul, îți este stăpân și trebuie să-i dai viața. Eu am jucat pentru Steaua, am jucat cu Steaua pe piept”, a afirmat George Ogăraru, în studioul Gazetei Sporturilor. 

George Ogăraru a debutat la Steaua, dar a jucat și la FCSB 

George Ogăraru este un fotbalist produs de clubul Steaua. După 7 ani la Centrul de copii și juniori din Ghencea, el a debutat în Liga 1 în 1998, când Becali nu exista la gruparea roș-albastră. Meciul în care și-a făcut cea dintâi apariție pentru Steaua în Liga 1 a fost Olimpia Satu Mare - Steaua 0-3, în noiembrie 1998, dată la care Ogăraru avea doar 18 ani. 

Ulterior, el a bifat cele mai bune rezultate după 2003, an în care Becali a preluat clubul și practic de când există FCSB. George a câștigat două titluri cu FCSB și a atins cel mai important rezultat, semifinalele Cupei UEFA, în 2005-2006.

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV George Ogăraru îi răspunde lui MM Stoica, înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „A comentat despre singurul nostru jucător de culoare. Nu e fair!”

Declarație războinică după ce Gigi Becali a anunțat că trimite jucători de la prima echipă în duelul cu CSA: „Le este foarte frică să nu se facă de rușine, sunt înspăimântați de Steaua!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (50)
511110169080791
George Burcasimi  •  12 Martie 2021, 20:39

Te-ai compromis pe veci Ogararule ! Nu sunt fan Becali ,dar cand sustii garnizoana ilegala ( care papa banii romanilor ) atunci nu poti fi decat un Nimeni ,pe care il cheama Nimic !

planetfun
planetfun  •  12 Martie 2021, 18:48
Postat de xclx pe 12 Martie 2021, 15:36

Sa radem cu CSA:„În sezonul 2005-2006, a atins cu Steaua faza semifinală în Cupa UEFA, cea mai notabilă performanță a unei echipe de club din ultimele decenii, unde a fost eliminată dramatic de echipa engleză, Middlesbrough”, au scris inițial cei de la CSA Steaua pe site-ul oficial, însă la scurt timp au eliminat această parte din textul dedicat lui Mihai Neșu

la ei nu stie stanga ce face dreapta, asa se risipesc si banii publici, iar steaua lor tot pe tapsane e tarata. sper sa mai traga o fisa, si inca una si...

planetfun
planetfun  •  12 Martie 2021, 18:47
Postat de manutd.steaua pe 12 Martie 2021, 16:17

Inafara de aia care nu umpleau o jumatate de peluza la meciurile lui Fc Fcsb (fosta Steaua),toata tara va sustine Fc Fcsb,nu o echipa care cerseste de la bugetul de stat! Tu confunzi denumirea folosita din 74, cu echipa infiintata in 2017! Nu m-as mira sa sustii ca 12 ani,ai fost la meciurile altei echipe,ca prostul...pana la urma,de aia n-ati reusit sa umpleti o peluza vreodata,ca subteti putini ***!

sunt curios, ogararu mai are cont de facebook, sau l-a inchis ca sa nu mai auda contestarile ?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează