FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA VS FCSB 2

EXCLUSIV George Ogăraru îi răspunde lui MM Stoica, înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Exagerări strategice, dar s-a luat de singurul jucător de culoare din lot”

George Ogăraru / Sursă foto: Facebook
George Ogăraru / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 09:14 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 10:47

George Ogăraru, managerul celor de la CSA Steaua, a vorbit în această dimineață, în direct la GSP Live, despre atacurile lansate de Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, la adresa echipei sale. 

  • Campionatul Ligii 3 se va relua în acest weekend, iar sâmbătă, de la ora 15:00, se joacă CSA Steaua - FCSB 2, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Digi Sport 1. 
  • Gigi Becali întărește FCSB 2 cu 8 jucători de la prima echipă: Soiledis, Nedelcu, Tavi Popescu, Niță, Buziuc, Simion, Oaidă, Șut.

În luna februarie, într-o interveție televizată, MM Stoica s-a arătat indignat de presupusul salariu pe care l-ar avea atacantul stelist Philipe Nsiah. Oficialul lui FCSB a dezvăluit că atacantul născut la Paris ar fi plătit de CSA cu 28.000 de lei lunar, aproximativ 6.000 de euro. Ogăraru, fost jucător la Steaua și la FCSB, i-a răspuns lui MM: 

Ogăraru: „Declarațiile lui MM Stoica au fost exagerate”

„Declarațiile lui MM Stoica au fost exagerate și n-au fost fair. A comentat despre singurul jucător de culoare din echipă, umflându-i salariul. Dar înțeleg această strategie de a marșa pe salariile mari la Liga 3. Noi suntem o echipă care joacă în Liga 3, dar nu suntem o echipă de Liga 3. Așa a fost și Juventus, așa a fost și Glasgow Rangers. Suntem într-un anumit stadiu acum. 

Steaua e un fenomen, iar asta e greu de digerat. Nu poate fi nici Steaua lui Becali, nici Steaua lui Talpan. E Steaua României și Steaua Armatei și așa va rămâne în istoria fotbalului. E ca și acum ai vrea să înghiți cartea de istorie și să-ți asumi că ești tu istoria. 

Sunt foarte mulți bani publici, inclusiv în Liga 1. E ceva ce deranjează pe cineva. Mulți suporteri suferă din cauza acestei rupturi. Nu sunt de acord cu cei care ne jignesc. Ar trebui să se limitize la echipa lor. În spatele acestor declarații, e o teamă, nu doar o invidie. Lumea va veni către Steaua, chiar și cei care sunt indeciși în momentul de față. Există o campanie de decredibilizare a clubului Steaua”, a spus Ogăraru, la GSP Live. 

Sunt plătitor de taxe și nu-mi convine să plătesc salariul lui Nsiah, de la Divizia C, care, aud, posibil să mă înșel, că are salariul 28.000 de ron. 28.000! La Divizia C, la Liga 3! Da, Nsiah! - Mihai Stoica, la Digi Sport, în februarie

CSA Steaua plătește salarii ca Gigi Becali la FCSB

Daniel Oprița e A1 la Steaua din iulie 2019, după ce Marius Lăcătuș plecase în urma ratării promovării în liga a III-a. Oprița are, conform surselor GSP, un salariu lunar de 25.000 de lei. Ceea ce înseamnă un pic peste 5.000 de euro. El e plătit mai bine decât Toni Petrea, care în vara lui 2020 a semnat cu FCSB și a acceptat un contract de 5.000 de euro lunar. 

Și în privința managerilor celor două echipe există un echilibru la nivelul remunerației. George Ogăraru a fost adus numărul 1 la CSA Steaua în noiembrie anul trecut, iar salariul său ar fi de 4.000 de euro lunar. Cu numai 1.000 sub ceea ce încasează managerul general de la FCSB, Mihai Stoica. Între cele două cluburi e o diferență uriașă la nivel de activitate sportivă. În perioada martie 2020 - martie 2021, FCSB a disputat peste 40 de meciuri oficiale. 

În schimb, CSA Steaua a jucat doar 12, iar între 13 noiembrie și 13 martie echipa nu va disputa niciun joc din cauza faptului că Liga a 3-a a avut pauză de iarnă. În plus, printre veniturile bifate de Gigi Becali pe parcursul acestui sezon se numără vânzările de jucători, care i-au adus 11,4 milioane de euro, iar din drepturi TV alte aproape 2,5 milioane de euro, inclusiv TVA. 

Salariul pe care îl are Ogăraru l-a determinat chiar pe Adrian Bumbescu, care e angajat la CSA Steaua, ca antrenor la grupele de copii și juniori, să aibă o reacție prin care să se arate deranjat de modul cum sunt plătiții unii din fruntea echipei. „Eu nu vreau să vorbesc din punct de vedere financiar, pentru că nu am nici jumătate din cât are Ogăraru. Nu vreau să vorbesc despre acest aspect pentru că poate deranjează și n-aș vrea să intru în polemici", a declarat Adrian Bumbescu la Look Sport.

CSA Steaua - FCSB II, echipe probabile

FCSB II: Niga - Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis - Perianu, Șut, Ardelean - Oct. Popescu, Niță, Oaidă
Antrenor: Bogdan Vintilă

CSA Steaua: Bălbărău - Călințaru, da Silva, Beța, A. Ilie - Bărbulescu, Enceanu - Răsdan, Mihalache, Huiban - Nsiah
Antrenor: Daniel Oprița

Clasamentul din Liga 3:

EXCLUSIV George Ogăraru îi răspunde lui MM Stoica, înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Exagerări strategice, dar s-a luat de singurul jucător de culoare din lot”

Citește și alte știri de actualitate: 

Declarație războinică după ce Gigi Becali a anunțat că trimite jucători de la prima echipă în duelul cu CSA: „Le este foarte frică să nu se facă de rușine, sunt înspăimântați de Steaua!”

FCSB, interdicție pe noul stadion Steaua: „Au jucat murdar în ultimele luni”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
kikostel
kikostel  •  12 Martie 2021, 20:38

Înțeleg că funcția de la club îl obligă pe Ogararu să dea niște explicații.... Altfel, a-i răspunde lui MM e destul de înjositor. Cine are polemici cu MM e la același nivel cu MM. Ogararu este, sigur, alt aluat.

palominocreek
palominocreek  •  12 Martie 2021, 20:26

Adică Ogăraru vrea să spună că francezul a venit în România pe 2000 de dolari pe lună din care își plătește chiria și transportul în Franța? Dar de unde l-ați adus frate?L-ați luat de pe stradă? Păi cred că în Franța câștiga mai bine dacă vindea la supermarket.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  12 Martie 2021, 19:57

Mister ogararu, ciocu mic, mai multa onoare nu ar strica, ce zici?

Vezi toate comentariile (62)
Comentează